Black FridayYleinen

Tässä ovat parhaimmat Black Fridayn älykellotarjoukset juuri nyt

Black Weekin ennakkotarjoukset jatkuvat ennen Black Fridayn päätarjouksia, ja tällä kertaa kokosimme yhteen parhaimpia älykellotarjouksia jälleenmyyjiltä sekä operaattoreilta. Olemme jo aikaisemmin käyneet läpi älypuhelintarjouksia, joihin pääsee tutustumaan alapuolella olevista linkeistä. Lisäksi ennen ostopäätöstä kannattaa käydä lukemassa SuomiMobiilin kattavat laitearvostelut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellojen osalta valikoima on jälleen kaikilla jälleenmyyjillä sekä operaattoreilla varsin samanlainen. Joukosta löytyy kelloja Huaweilta, Honorilta, Samsungilta, Suunnolta, Xiaomilta sekä Applelta. Esimerkiksi Huawei Watch GT 2 -älykelloa saa nyt monilta kauppiailta 149 euron hintaan, ja myös Watch GT 2e:n hinta on tiputettu 79 euroon. Kellotarjouksista silmiin pistää myös Suunto 7, jonka voi nyt saada 299 euron hintaan.

Alapuolella on vielä listattuna mielestämme parhaimmat Gigantin, Powerin, Verkkokauppa.comin, Elisan, DNA:n ja Telian älykellotarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Gigantti

Power

Verkkokauppa.com

Elisa

DNA

Telia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday