SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy A01:n – Edullinen kaksoiskamerapuhelin

Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan uuden edullisen Galaxy A01 -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Uutuuspuhelin on listattuna Samsungin sivuilla, mutta todennäköisesti ainakin osa listatuista teknisistä tiedoista ovat virheellisiä, eikä kaikkia tietoja ole vielä edes paljastettu.

Galaxy A01 -puhelimessa on 5,7 tuuman Infinity-V-näyttöpaneeli, jossa on siis V-mallinen loviratkaisu etukameraa varten. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta ja 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut Galaxy A01 -puhelimen käyttämän järjestelmäpiirin mallia, vaan kyseessä on kahdeksanydinprosessori. Samsungin sivujen mukaan Galaxy A01 saa 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilliset versiot, mutta todennäköisesti tässä kohtaa on tullut pieni virhe. Lisäksi sisäistä tallennustilaa kerrotaan olevan 128 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa jopa 512 gigatavun muistikortilla.

Uutuuspuhelimessa on myöskin 3.5 millimetrin kuulokeliitin, FM-radio sekä 3000 milliampeeritunnin akku. Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut Galaxy A01 -puhelimen hinnoittelua tai saatavuutta. Todennäköisesti laitteen hinnoittelu tulee asettumaan 100 euron tuntumaan.

Lähde: Galaxy A01:n tuotetiedot

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung