SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy Note 10 Lite – S-Pen-kynä edullisempaan hintaluokkaan

Samsungin odotetaan julkaisevan vielä joulukuun aikana uuden Galaxy Note 10 Lite -puhelimen, joka on nimensäkin mukaisesti edullisempi versio syksyllä julkaistuista Galaxy Note10 -malliston huippupuhelimista. Valitettavasti Galaxy Note 10 Litestä on edelleen tiedossa suhteellisen vähän yksityiskohtia, mutta tänään WinFuture.de -sivusto on julkaissut tarkkoja tuotekuvia laitteesta.

Kuvissa Galaxy Note 10 Lite nähdään kolmessa värissä, jotka ovat musta, punainen sekä liukuvärjätty hopea. Kuvien perusteella tulevassa puhelimessa nähdään todennäköisesti AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on varsin korkea kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Näyttöä kiertää ohut musta kehys, mutta alareunassa on hieman paksumpi kaistale. Näyttö on myöskin tasainen, eikä siinä ole kaartuvia reunoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosasta katsottuna Galaxy Note 10 Lite muistuttaa vahvasti Samsungin tuoreimpia Galaxy A 2020 -malliston älypuhelimia, sillä vasemmassa yläkulmassa on laatikkomainen kamera-alue. Kameroita näyttää olevan kolme kappaletta, joiden kaverina on myöskin yksi LED-salamavalo. Todennäköisesti pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä, kun toinen kameroista on ultralaajakulmalinssillä varusteltu ja kolmas on telekamera tai makrokamera.

Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kuluvan vuoden huippupiiri, eli Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin, vaikkakaan Galaxy Note 10 Liten tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei vielä suuremmin ole ollut vuotoja. Puhelimessa on myös Note-malliston perinteikäs S-Pen-kynä, joka on integroitu laitteeseen. Galaxy Note 10 Liteen odotetaan myöskin 3.5 millimetrin perinteistä kuulokeliitintä.

Samsung tulee todennäköisesti lähipäivinä julkaisemaan uuden Galaxy Note 10 Lite -puhelimensa virallisesti. Puhelimen hinnoittelun odotetaan alkavan Euroopassa 670 eurosta.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung