SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy A70s -puhelimen Intiassa – 64 MP kolmoiskamera ja 4500 mAh akku

Samsung on julkaissut Intian markkinoille uuden Galaxy A70s -puhelimen, joka on tuorein tulokas yhtiön keskihintaluokan mallistoon. Kyseessä on myös Samsungin ensimmäinen puhelin, jossa hyödynnetään 64 megapikselin Bright GW1 -kamerasensoria.

Puhelimen rakenne on edelleen pitkälti muovia ja takaosassa on tyylikäs 3D-viimeistely, joka antaa toivottua ilmettä. Galaxy A70s:n näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu Super AMOLED -tekniikkaan ja siinä on tuttu pisaramainen loviratkaisu. Näytössä on myöskin integroitu optinen kuvanvakautus, joka löytyi myös Galaxy A70 -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A70s:n takaosassa on kolmoiskamera, joka rakentuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Videota puhelin kykenee taltioimaan korkeintaan 4K 30 FPS -tasoisena. Galaxy A70s:n etukameran tarkkuus on myöskin huimat 32 megapikseliä.

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja sitä on mahdollista laajentaa muistikortin avulla. Akku on pysynyt edelleen suurena ja Galaxy A70s -pakkaa sisuksiinsa suuren 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 25 watin pikalaturin avustuksella. Käyttöjärjestelmänä toimii edelleen Android 9.0 Pie -pohjainen One UI.

Intiassa puhelin on tulossa myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat musta, punainen ja valkoinen. Hintaa Galaxy A70s:llä on halvimmillaan 28999 Intian rupiaa, eli noin 375 euroa. Toistaiseksi Samsung ei ole ilmoittanut uutuuspuhelimen saatavuudesta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung