SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy F23 5G -puhelimen – tarjoaa 120 hertsin näytön ja Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy F23 5G

Samsung on julkaissut tänään uuden Galaxy F23 5G -älypuhelimen, joka edustaa yhtiön uutta keskihintaluokan 5G-laitetta. Kyseessä on seuraaja aikaisemmin julkaistulle Galaxy F22 -puhelimelle ja samalla siinä on paljon yhteistä muun muassa hiljattain julkaistun Galaxy M23 -puhelimen kanssa.

Uutuuspuhelin tarjoaa kookkaan 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty lovitoteutus. Näyttöä suojaa Gorilla Glass 5 -lasipinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy F23 5G

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa erillisen microSD-muistikorttipaikan avulla. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata 25 watin teholla. Samsung ei toimita laturia myyntipakkauksessa.

Kameroita laitteen takaosassa on kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin kamerasensori selfiekuvaamista ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy F23 5G

Galaxy F23 5G on saanut myös tuoreimman Android 12 -käyttöjärjestelmäversion, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 4.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on kerrottu olevan Bluetooth 5.0, NFC sekä USB-C-liitin. Myös kuulokeliitin laitteesta edelleen löytyy.

Toistaiseksi Galaxy F23 5G on julkaistu vain Intiassa, mutta globaalisti sitä myytäneen Galaxy M23 5G -mallinimellä. Intiassa tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Aqua Blue sekä vihreä Forest Green. Hintaa laitteella on 15 999 Intia rupiaa, eli noin 190 euroa. Myynti alkaa 16. maaliskuuta.

Samsung Galaxy F23 5G

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung