SamsungYleinen

Samsung esitteli edullisen Galaxy A42 5G -älypuhelimen – tulossa myyntiin marraskuussa 399 euron hintaan

Samsung on julkaissut tänään uuden Galaxy A42 5G -älypuhelimen, joka on yhtiön edullisin 5G-älypuhelin tällä hetkellä. Toistaiseksi Samsung on kertonut vain vähän tietoja itse laitteesta, mutta vahvistanut sen olevan tulossa saataville Suomessa marraskuussa.

Samsung on varustellut uutuuspuhelimen 6,6 tuuman suuruisella Super AMOLED -näyttöpaneelilla, jonka tarkkuus yltää todennäköisesti Full HD+ -tasolle. Näytön yläreunaan Samsung on tehnyt pisaramaisen lovitoteutuksen ja myöskin sormenjälkilukija on integroitu näyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A42 5G on varusteltuna myös neloiskameralla sekä suurella todennäköisyydellä Qualcommin kehittämällä edullisemman hintapisteen 5G-puhelimille suunnatulla Snapdragon-järjestelmäpiirillä.

Samsung ei ole vielä vahvistanut kaikkia Galaxy A42 5G -puhelimen ominaisuuksia, sillä ne kerrotaan tarkemmin vasta lähempänä myyntiin saapumista myöhemmin tänä vuonna. Suomessa Galaxy A42 5G tulee saataville marrraskuussa 2020. Puhelimen suositushinnan kerrotaan olevan 399 euroa.

Päivitetty 2.9.2020, klo. 13.25: Lisätty tieto Suomeen saapumisesta sekä lokaalista hinnoittelusta. 
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Minkähän kikkailun Samsung sitten aikoo tehdä tuon tulevan Samsung Galaxy A42 5G -luurin ja nykyisellään myynnissä samalla 399e hinnalla olevan, mutta paremmalla Snapdragon 765G -suorittimella ja alumiinirungolla (ja myöskin Super AMOLED FullHD+ -näytöllä ja hyvillä 4-kameroilla) varustetun Samsung Galaxy A51 5G :n kesken, jos nuo ovat molemmat myynnissä marraskuulla. Lisäksi A51 5G :hen tulee Android-versiopäivitykset Android 13 :een asti, eli kannattaa katsoa, mihin asti päivityksä luvataan tuohon A42 5G :hen (jos se julkaistaan Android 11, niin sitten ainakin samalla viivalla päivitysten suhteen varmastikin, mutta jos se julkaistaan Android 10 :llä, niin sitten ei ehkä takuuta samasta).

    1. Anteeksi, tuossa Samsung Galaxy A51 5G :ssä on siis Snapdragon 765G -tasoinen Exynos 980 5G -suoritin.

    2. Nii, sitähän sä voit ihan miettiä keskenäs.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung