SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy M62 -puhelimen globaaleille markkinoille – tuttu puhelin 7000 mAh jättiakulla

Samsung julkaisi jo aikaisemmin Galaxy F62 -puhelimen Intiassa ja nyt samainen puhelin on julkaistu globaaleille markkinoille uudella Galaxy M62 -mallinimellä. Galaxy M62 -puhelinta odotetaan laajemmin myyntiin globaaleilla markkinoilla. Suomessa on toisinaan ollut valikoituja Galaxy M -malliston puhelimia myynnissä, mutta toistaiseksi Galaxy M62:n Suomen saatavuudesta ei ole tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti Galaxy M62 on muovia, mutta se on viimeistelty tyylikkäästi liukuvärjäyksellä. Puhelimesta on olemassa kolme väriversiota, jotka ovat musta, vihreä ja sininen. Galaxy M62 tarjoaa suuren 6,7 tuuman Infinity-O AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytön yläreunaan on toteutettuna myös etukameraa varten reikä. Etukameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 32 megapikseliä.

Galaxy M62:n takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 5 megapikselin syvyyskamerasta. Samsung on ilmoittanut puhelimen tehoista vastaavan Exynos 9825 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy M62 tarjoaa myös microSD-muistikorttipaikan.

Kyseessä on yksi Samsungin suurimmilla akulla varustelluista puhelimista, sillä Galaxy M62 pitää sisällänsä 7000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan 25 watin pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on tuorein Android 11, jonka päällä on Samsungin oma One UI 3.1 -käyttöliittymä. Sormenjälkilukijan Samsung on asettanut puhelimessa oikeaan kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Toistaiseksi Galaxy M62 on julkaistu ainakin Thaimaassa, mutta valitettavasti tarkkaa hinnoittelua ei ole vahvistettu. Myyntiin laitetta odotetaan 3. maaliskuuta. Puhelimesta on esitelty kolme väriversiota, jotka ovat musta, vihreä sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung Galaxy M62 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Suomessakinhan on ollut myynnissä (ainakin HobbyHallin kautta) Samsungin viime kesänä markkinoille tuoma Galaxy M51, jossa myöskin 7000 mAh jättiakku, sekä näyttö- ja kamera-varustelu vaikuttaa olevan sama, kuin tuossa Galaxy M62-mallissa.

    Mutta suoritin on viime kesän M51;ssä puolta heikompi Snapdragon 730, kuin tuossa uudessa M62:ssa oleva tehokas Exynos 9825 -järjestelmäpiiri.

    Saa sitten nähdä, tuleeko tuo M62 tänne myyntiin ja mikä sen hinnoittelu sitten on.
    Saattaisi olla kuitenkin Samsungin myyntimallistossa tarpeellinen alemman keskiluokan 4G-puhelinmalli täälläkin.

  2. onko tämä m62 tulossa suomeen myyntiin? jos on niin missä?

    1. Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut Galaxy M62 -puhelimen myyntiin saapumista Suomen osalta. Galaxy M -puhelimia ei ole usein nähty Suomessa myynnissä, joten todennäköisesti Galaxy M62 ei tule ainakaan heti saataville.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung