SamsungYleinen

Uusi vuoto vahvisti: Samsung Galaxy A52 5G tulee saamaan vedenkestävän rakenteen

Samsungin tiedetään valmistelevan Galaxy A -malliston uutuuspuhelimien julkaisua, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä vahvistettu. Galaxy A -malliston tiedetään laajentuvan ainakin Galaxy A52- ja Galaxy A72 -puhelimilla lähiaikoina, joista on nähty ja kuultu monenlaisia vuotoja alkuvuoden aikana. Tällä kertaa tuorein vuoto vahvistaa yhden Galaxy A52 5G -mallin kohokohdista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luotettavista tiedoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Voice.com-palvelussa kuvan Galaxy A52 5G -puhelimesta, joka vahvistaa laitteen saavan vedenkestävän rakenteen. Jo aikaisemmin IP67-luokituksesta on huhuttu Galaxy A52 5G- ja Galaxy A72 5G -puhelimien yhteydessä, mutta nyt vuotanut markkinointikuva vahvistaa tiedon varmaksi. Galaxy A52 5G tulee erottumaan monista kilpailijoistaan vedenkestävällä rakenteella, eikä puhelimen käyttämistä esimerkiksi vesikelissä tarvitse pelätä.

Kuva vahvistaa myös, että Samsung tulee jatkamaan tutulla Awesome-markkinointityylillä, joka nähtiin jo Galaxy A32 5G -puhelimen kohdalla. Lisäksi Galaxy A52 5G tulee saataville neljässä awesomessa värissä, jotka ovat musta Awesome Black, valkoinen Awesome White, violetti Awesome Violet ja sininen Awesome Blue.

Vuotojen mukaan Galaxy A52 5G tulee saamaan muun muassa Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin. Puhelimessa tiedetään olevan myös 64 megapikselin neloiskamera, 4500 milliampeeritunnin akku sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Aikaisempiin huhuihin Galaxy A52 5G -puhelimesta voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. IP67-vedenkestävyydelläänhän tuo korealainen vaikuttaa jo olevan ihan kuin ”Pohjolan oloihin suunniteltu”,
    mikä jättääkin entisestäänkin HMD Globalin ”kiinalaiset” vedenkestämättömät puhelimet kauas rannoiltakin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung