SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy S24 Ultran näyttöä vaivanneisiin ongelmiin korjauspäivityksen Suomessa

Samsung Galaxy S24 -sarjan julkaisun jälkeen käyttäjät ovat valittaneet etenkin Galaxy S24 Ultran näyttöä vaivanneista väriongelmista, joiden takia käyttäjät ovat uhanneet vaihtaa jopa aiempaan Galaxy S23 Ultra –malliin takaisin. Kyseinen väriongelma on johtunut vivid-väriprofiilista. 

Nyt Samsung on tuonut Galaxy S24 -malleille päivityksen, joka korjaa muun muassa mainitut väriongelmat Galaxy S24 Ultrasta. Vivid-väriprofiilin lisäasetuksiin on päivityksen myötä tuotu vividness-liukusäädin, jolla näytön elävämpiä värejä saa muutettua käyttäjän haluamalla tavalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Värit saa vivid-väritilassa jatkossa joko haaleammaksi tai vahvemmaksi. Järjettömän suurta eroa liukusäätimellä ei saa, mutta havaittava ero väreissä on. 

Näytön väripäivityksen lisäksi muutoksiin on listattu, että järjestelmänvakautta sekä kameran toimintaa on parannettu ja yleisiä bugeja korjattu. Päivityksen myötä Galaxy S24 -sarjan puhelimet saavat tuoreimmat helmikuun tietoturvapäivitykset. Kokoa päivityksellä on Galaxy S24 -mallissa vajaat puoli gigatavua. One UI on päivityksen jälkeen edelleen versiossa 6.1. 

Lähde: Samsung 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung