NothingYleinen

Nothing Phone (2a) -puhelimesta julkaistiin tuotekuvia

Nothing on julkistamassa 5. maaliskuuta uuden Nothing Phone (2a) -puhelimen, josta on alkuvuoden aikana nähty runsaasti vuotoja. Aiemmin tällä viikolla yhtiö myös vahvisti, että tulevassa puhelimessa olisi sisällä MediaTekin Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiiri. 

Nyt puhelimesta on vuodettu väitetysti virallisia tuotekuvia, jotka eivät tarjoa yllätyksiä aiempiin vuotoihin. Kuvat on vuodettu Nothingin omalla yhteisöfoorumilla Greg2024-nimisen käyttäjän toimesta. Puhelin vuodettiin mustassa sekä valkoisessa värivaihtoehdossa. Kuvat ovat kuitenkin pikaisella aikataululla poistuneet foorumilta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2a) -puhelimen etupuoli ei ole aiemmista Nothingeista eroamassa, vaan kyseessä on tasainen näyttöpaneeli, jossa selfiekamera on sijoitettuna keskelle näyttöä tehtyyn reikään. Reunojen muotoilu on suorakulmainen ja kulmistaan puhelin on kaarrettu. Virtapainike sijaitsee puhelimen oikeassa kyljessä ja äänenvoimakkuuspainikkeet vasemmassa kyljessä.

Takapuolelta löytyy Nothingille tyypilliseen tapaan paljon erottuvaa kuviointia. Silmään pistää ensimmäisenä hieman numeroa kaksi muistuttava muoto noin puhelimen keskiosasta alas. Puhelin on varustettu kahdella takakameralla ja kamerat sijaitsevat vaakatasossa keskellä ja takaosan yläosaan sijoitettuna. Kameran kehykset ovat ympyrämallisen kehikon sisällä ikään kuin yksityiskohtaisesti erottuvana saarekkeena. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakameroiden ympäristöön on sijoitettu kolmeen eri kohtaan LED-valoja, jotka toimivat puhelimessa muun muassa taskulamppuina. Kameraa varten LED-salamavalo on kuitenkin kameroiden oikeassa kulmassa pyöreän kehikon sisäpuolella. 

Tekniseltä toteutukseltaan puhelin tulee olemaan varsin perinteinen alemman keskihintaluokan laite, johon on huhuttu 6,7 tuumaista AMOLED-paneelia, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Näytön virkistystaajuus on 120 hertsiä. Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiirin kaverina puhelimessa nähdään 12 gigatavua RAM-muistia ja 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2a) -puhelimen takakamerat olisivat tarkkuudeltaan 50 megapikseliä ja Samsungin käsialaa. Pääkameran sensorina toimii ISOCELL S5KG9, kun ultralaajakulmakamera olisi ISOCELL JN1-sensori. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä. 

Nothing Phone (2a) -puhelimen mitat ovat 162,2 x 76,5 x 8,7 millimetriä ja painoa olisi 188 grammaa. Puhelin toimitettaisiin Android 14 -käyttöjärjestelmällä ja Nothingin omalla Nothing OS 2.5.2 -käyttöliittymällä. Hinnaksi odotetaan 349 euroa. 

Lähde: Nothingin foorumi

1 Kommentti

  1. Onko tosiaan niin, että ”… selfiekamera on sijoitettuna keskelle näyttöä tehtyyn reikään.”

    Ei oikein ymmärrys riitä, miksi kamera on keskellä näyttöä 🤔

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing