SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy Xcover 5 -puhelimen – koviin oloihin suunnattu kestävärakenteinen älypuhelin

Samsung on esitellyt tänään uuden Galaxy Xcover 5 -älypuhelimen, joka jatkaa yhtiön kestävien älypuhelimien kategoriaa. Samsungin mukaan Galaxy Xcover 5 on kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin. Puhelimen hinnan odotetaan asettuvan noin 300 euroon.

 ”XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti kyseessä on järeä puhelin, sillä se on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita sekä kolhuja. Galaxy Xcover 5 tarjoaa IP68-sertifikaatin mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden. Laite kestää 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen. Galaxy Xcover 5:ssa on Glove Touch -toiminto, mikä lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 on suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Knoxin end-to-end-suojaus toimii laitteen joka kerroksella, piirilevyltä aina sovelluksiin asti. Samsung Knox suojaa luottamuksellisia tietoja reaaliajassa ja vastaa ennaltaehkäisevästi alati kasvaviin ja kehittyviin haittaohjelmiin sekä muihin ulkoisiin uhkiin. Galaxy XCover 5 -puhelimessa kerrotaan olevan Microsoft Teamsiin sisällytetty radiopuhelin-ominaisuus. Push-to-talk-toiminnon avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä keneen tahansa pitkin päivää vain nappia painamalla. Lisäksi XCover 5 -käyttäjät voivat määrittää, mitkä sovellukset ovat avattavissa XCover Key -painikkeella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 5 tarjoaa 5,3 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 1480 x 720 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 6 -lasi. Tehoista on vastaamassa Exynos 850 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen takaosassa on 16 megapikselin kamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Galaxy Xcover 5 on varusteltuna 3000 milliampeeritunnin irrotettavalla akulla, jota voidaan ladata 15 watin latauksella. Heti tuoreeltaan Samsung tarjoaa puhelimessa Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Suomessa uusi Galaxy Xcover 5 tulee myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä. Virallista hinnoittelua ei ole vahvistettu, mutta sen odotetaan asettuvan noin 300 euron tasolle.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung