SamsungYleinen

Samsung julkaisi kestävärakenteisen Galaxy Tab Active 3 -tabletin – tulossa Suomeen 599 euron hintaan

Samsung on esitellyt uuden kestävärakenteiden tablettinsa, joka kantaa nimeä Galaxy Tab Active 3. Uutuustabletti on suunnattu erityisesti työmaakäyttöön tai muuhun rajumpaan käyttöön. Tabletin rakenne on tehty kestämään, sillä sen kerrotaan selviävän jopa 1,5 metrin korkeudelta tapahtuvista tiputuksista. Kyseessä on myös yksi harvoista tableteista, joka on IP68-sertifikaatin mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä.

Laitteessa on 8 tuuman suuruinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on tuki muun muassa käsineillä käytettävyyteen sekä S Pen -kynälle. Tehoista on vastaamassa Samsungin omaa käsialaa oleva Exynos 9810 -järjestelmäpiiri, jollainen on nähty muun muassa muutama vuosi sitten Galaxy Note9 -puhelimessa. Galaxy Tab Active 3 tarjoaa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen. Tabletissa on myös microSD-muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut tabletin takaosaan 13 megapikselin tasoisen kameran, kun taasen etuosassa on 5 megapikselin kamera. Galaxy Tab Active 3 on varusteltuna myös sormenjälkilukijalla, kasvojentunnistuksella sekä Android 10 -käyttöjärjestelmällä. Yksi tabletin vahvuus on Samsungin laajennettu päivityslupaus, eli Galaxy Tab Active 3 tulee saamaan kolme suurempaa Android-versiopäivitystä tulevina vuosina. Akunkesto on suuren 5050 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata telakassa pogo-liitännän avulla tai perinteiseen tyyliin USB-C-tyypin laturilla.

Galaxy Tab Active 3 on tulossa saatavilla valikoiduilla markkinoilla Euroopassa sekä Aasiassa. Samsung on esitellyt tabletista Wi-Fi- ja LTE -versiot, joista jälkimmäinen on tulossa Suomessa myyntiin pian 599 euron hintaan.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung