SamsungYleinen

Samsung julkaisi uuden 50 megapikselin ISOCELL GN2 -kamerasensorin

Samsung on julkaissut tällä viikolla uuden 50 megapikselin tasoisen ISOCELL GN2 -kamerasensorin. Uudessa kamerasensorissa on suuremmat pikselit, pienempi energiankulutus ja täysin uusi automaattitarkennustekniikka, joka kantaa nimeä Dual Pixel Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden ISOCELL GN2 -sensorin koko on 1/1.12”, joka tarkoittaa samalla kyseessä olevan suurin älypuhelimiin suunnattu kamerasensori, jossa on 1.4 μm pikselikoko. Samsungin mukaan suurempi sensori mahdollistaa poikkeukselliset yksityiskohdat tavallisilla asetuksilla. Parempi hämäräkuvaus on toteutettuna tutulla neljän pikselin yhdistämistekniikalla, jolloin saadaan aikaiseksi suurempi 2.8 μm pikselikoko.

ISOCELL GN2 tarjoaa myös mahdollisuuden taltioida 100 megapikselin kuvia järjestelemällä väripikseleitä uudelleen käyttämällä älykästä algoritmia. Uutuussensorissa on Samsungin ensimmäinen Dual Pixel Pro -tekniikka, joka on yhtiön kehittynein automaattitarkennusratkaisu. Dual Pixel Pro -tarkennustekniikka takaa Samsungin mukaan nopean ja tarkan automaattitarkennuksen vaikeissakin olosuhteissa, kuten heikossa valaistuksessa tai nopeissa liikkeissä.

Samsung on laittanut ISOCELL GN2 -sensoriin myös tuen Smart ISO Pro -tekniikalle, jolla voidaan luoda HDR-kuvaa optimoimalla ISO-arvo tilanteen mukaan. ISOCELL GN2 tukee myös Full HD -videota 480 FPS -tasolla ja 4K-videoita 120 FPS -tasolla. Mukana on myös tuki 8K-videokuvaukselle.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung