XiaomiYleinen

Redmi Note 10 Pron kuvat ja myyntipakkaus paljastuivat tuoreissa vuodoissa

Xiaomi tulee Intiassa julkaisemaan 4. maaliskuuta uudet Redmi Note 10 -malliston älypuhelimet, joista yhtiö on paljastanut joitakin yksityiskohtia. Tuorein vuoto paljastaa Redmi Note 10 Pro -puhelimen ulkoisen toteutuksen, sillä nettiin on ladattu tuotekuva laitteesta sekä kuva myyntipakkauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa Redmi Note 10 Pro on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä oranssi. Kuvat paljastavat puhelimen etuosassa olevan suuri näyttöpaneeli, jossa on yläreunassa keskitetysti hyvin pieni etukameraa varten tehty reikä. Redmi Note 10 Pron takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on nähtävästi kaksi suurempaa kameraa sekä kaksi pienempää kameraa. Lisäksi kameroiden rinnalla on LED-salamavalo sekä lasertarkennus.

Aikaisempien tietojen mukaan Redmi Note 10 Pro tulisi saamaan IPS LCD- tai OLED -näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on todennäköisesti Snapdragon 732G -järjestelmäpiiri, joten kyseessä ei olisi 5G-puhelin. Xiaomi tulee tarjoamaan puhelimessa tietojen mukaan myös 64 megapikselin pääkameran, 5050 milliampeeritunnin akun sekä vähintään 6 gigatavua RAM-muistia.

Redmi Note 10 -mallisto julkaistaan Intiassa 4. maaliskuuta, mutta Euroopassa julkaisua odotetaan hieman myöhemmin. Todennäköisesti Redmi Note 10 Pron rinnalla nähdään myös Redmi Note 10 -perusversio sekä erillinen Redmi Note 10 Pro Max -puhelin.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi