SamsungYleinen

Samsung julkaisi uuden Galaxy A31 -älypuhelimen – 48 MP neloiskamera ja suuri 5000 mAh akku

Samsung on esitellyt tänään uuden edullisemman hintaluokan Galaxy A31 -puhelimen, joka on pikkuvelimalli aikaisemmin julkaistuille Galaxy A41– ja Galaxy A51 -älypuhelimille. Toistaiseksi Samsung ei ole kertonut uutuuspuhelimen saatavuudesta Suomessa.

Galaxy A31 tarjoaa suuren 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näytössä on myös pisaramainen loviratkaisu sekä pyöristetyt kulmat. Näyttöön Samsung on myös integroinut optisen sormenjälkilukijan. Järjestelmäpiiriä Samsung ei ole vahvistanut, mutta tietojen perusteella kyseessä olisi MediaTekin Helio P65. RAM-muistia Galaxy A31 -mallissa on 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua. Puhelimessa on myös tuki microSD-muistikortille, joka voi olla korkeintaan 512 gigatavun suuruinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut puhelimen takaosaan tutun laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on neljä kameraa sekä yksi LED-salamavalo. Pääkamerana toimii 48 megapikselin sensori, jonka rinnalla on saatu 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamera. Galaxy A31:n etupuolella on 20 megapikselin selfiekamera.

Akunkestosta vastaa suuri 5000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 15 watin pikalatauksen avulla. Puhelimessa on USB-C-tyypin latausliitin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Galaxy A31:n käyttöjärjestelmänä on Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 2 -käyttöliittymä.

Galaxy A31 on julkaistu neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, sininen, punainen ja valkoinen. Puhelimen takaosassa on tuttu kuviointi ja Samsung on ilmoittanut laitteen virallisiksi mitoiksi 73,1 x 159,3 x 8,6 millimetriä sekä painoksi 185 grammaa.

Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut Galaxy A31 -puhelimen saatavuutta tai hinnoittelua.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung