SamsungYleinen

Samsung julkaisi uudet edulliset Galaxy A41- ja Galaxy A21 -puhelimet

Galaxy A21

Samsung on julkaissut Galaxy A51 5G- ja Galaxy A71 5G -älypuhelimien ohella myös edullisemmat 4G-yhteyksillä varustellut Galaxy A41- ja Galaxy A21 -puhelimet. Euroopassa myyntiin tuleva Galaxy A41 -malli on hieman erilaisempi kuin aikaisemmin muun muassa Japanissa esitelty samalla mallinimellä varusteltu puhelin.

Galaxy A21 on puhelimista edullisempi sekä selvästi karsitummilla ominaisuuksilla varusteltu. Puhelimessa on 6,5 tuuman HD+ -tasoinen Infinity-O-näyttöpaneeli sekä neloiskamera takaosassa. Kamera koostuu 16 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista puhelimessa on vastaamassa MediaTek Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A21 -malliston kohokohtia ovat myös 4000 milliampeeritunnin akku, pikalataus sekä perinteikäs sormenjälkilukija. Puhelin maksaa ainakin Yhdysvalloissa 250 dollaria.

Galaxy A41 on hieman paremmin varusteltu, sillä se tarjoaa Full HD+ -tasoisen 6,1 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Laitteen tehoista on vastaamassa todennäköisesti MediaTekin kehittämä Helio P65 -järjestelmäpiiri, vaikka Samsung ei ole sitä vahvistanut. Järjestelmäpiirin rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsung on varustellut uutuuspuhelimen myös muistikorttipaikalla.

Takaosan kolmoiskamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Lisäksi etuosassa kameran tarkkuus on 25 megapikseliä. Akunkesto on 3500 milliampeeritunnin akun vastuulla ja sitä ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta 15 watin teholla.

Suomessa Galaxy A41 on tulossa myyntiin toukokuun lopulla ja sen suositushinta on 299 euroa. Laitteesta tulee tarjolle kolme väriversiota, jotka ovat Prism Crush Black, Prism Crush White ja Prism Crush Blue. Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut Galaxy A21 -malliston saatavuutta Suomen markkinoilla.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote (Galaxy A41)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung