SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy A04 -puhelimen – 50 megapikselin kaksoiskamera ja 5000 milliampeeritunnin akku

Samsung Galaxy A04

Samsung on julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan uuden Galaxy A04 -älypuhelimen, joka edustaa Galaxy A -malliston edullista hintapistettä. Uutuuspuhelin on pieni päivitys viime vuonna julkaistulle Galaxy A03 -puhelimelle. Toistaiseksi Samsung ei ole kertonut aikeista tuoda puhelinta saataville Suomessa.

Uutuuspuhelin on valmistettu kokonaan muovista näyttölasia lukuun ottamatta. Mitat ovat 164, 4 x 76,3 x 9,1 millimetriä ja painoa on jopa 192 grammaa. Galaxy A04 on esitelty neljässä väriversiossa, jotka ovat tummanvihreä, musta, valkoinen sekä kupari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A04 tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus. Näytössä on HD+ -tarkkuus sekä normaali 60 hertsin virkistystaajuus.

Järjestelmäpiiriä Samsung ei ole suoraan vahvistanut, mutta kyseessä on kahdeksanytiminen piiri. RAM-muistia on 4, 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 32, 64 tai 128 gigatavua. Galaxy A04 tarjoaa luonnollisestikin muistikorttipaikan aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosassa on kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää One UI Core 4.1 -käyttöliittymä. Samsung on varustellut puhelimen vain 4G-yhteyksillä, Bluetooth 5.0- ja Wi-Fi-tuella sekä kuulokeliittimellä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia.

Samsung ei ole vielä vahvistanut tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung