SamsungYleinen

Samsungin edullisen Galaxy A04s -puhelimen kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat uudessa vuodossa

Samsung Galaxy A04s

Korealaisen Samsungin edullisempaan, noin alle 200 euron hintaluokkaan sijoittuvan Galaxy A04s -puhelimen tekniset tiedot ja tuotekuvat on vuodettu saksalaisen Winfuture-sivuston kautta. Samsung on jo julkaissut Galaxy A04 -puhelimen, mutta Galaxy A04s on hieman paranneltu malli.

Sivuston mukaan puhelimessa olisi Samsungin oma Exynos 850 -järjestelmäpiiri. Järjestelmäpiiri pitää sisällään kahdeksan Cortex-A55-ydintä, jotka kaikki toimivat samalla 2 gigahertsin kellotaajuudella. Galaxy A04s -puhelimen näytön koko on 6.5 tuumaa. Näytön resoluutio on 1600 x 720 pikseliä ja näyttö tukee 90 hertsin virkistystaajuutta sekä yltää 400 nitin kirkkauteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa olisi sivuston mukaan kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila olisi laajennettavissa 1 teratavuun asti MicroSD-muistikortin avulla. Galaxy A04s saisi suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jota ladattaisiin 15 watin teholla USB-C-kaapelin kautta.

Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä, jossa on f/1.8 aukko. Pääkameran apuna olisi kaksi kahden megapikselin kameraa, joita käytettäisiin makro- ja syvyyskuvien ottamiseen. Aukon koko kameroissa on f/2.4. Puhelimen etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja kameran aukonkoko on huhujen mukaan f/2.2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteyksien osalta puhelimessa on 4G-yhteys, kaksi kaistainen Wi-Fi, NFC ja oletettavasti Bluetooth 5.0. Galaxy A04s saanee myös 3.5 millimetrin kuulokeliittimen. Puhelin toimitetaan Android 12 -käyttöjärjestelmällä sekä Samsungin omalla One UI -käyttöiittymällä.

Vuotokuvissa puhelin esiintyy kolmessa värissä, jotka ovat valkoinen, musta ja tummanvihreä.

Puhelimen julkaisuaikataulusta ei ole toistaiseksi saatu virallisia tietoja Samsungin kautta.

Lähde: Winfuture.de

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung