SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy A13 5G -älypuhelimen – 50 megapikselin pääkamera ja 90 hertsin näyttö

Samsung Galaxy A13 5G

Samsung on julkistanut pitkään huhuissa pyörineen Galaxy A13 5G -älypuhelimensa Yhdysvaltojen markkinoille. Kyseessä on yksi korealaisyhtiön edullisimmista 5G-älypuhelimista, jota odotetaan myöhemmin saataville myös globaaleilla markkinoilla.

Uutuuspuhelimeen Samsung on saanut 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Lisäksi näytössä on HD+ -tarkkuus (1600 x 720 pikseliä) ja korkea 90 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on Galaxy A13 5G -puhelimessa vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu juurikin edullisiin puhelimiin. Järjestelmäpiiri on kahdeksanytiminen ja siinä on integroitu 5G-modeemi. Samsung on varustellut puhelimensa myös 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Galaxy A13 5G:n akunkestosta on vastaamassa kookas 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 15 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii edelleen Googlen viime vuonna julkaisema Android 11, jonka päällä on Samsungin oma One UI -käyttöliittymä. Samsung on sijoittanut sormenjälkilukijan kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosaan on saatu kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Yhdysvalloissa julkaistu Galaxy A13 5G on tulossa myyntiin AT&T:n valikoimiin 3. joulukuuta alkaen 249,99 dollarin hintaan. Samsung ei ole vielä tiedottanut Galaxy A13 5G -puhelimesta globaaleilla markkinoilla. Puhelinta odotetaan myyntiin myös Euroopassa ja luvassa pitäisi olla myös 4G-versio.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung