SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy Tab S9 FE- ja Galaxy Tab S9 FE+ -tabletit – Molemmissa IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys

Samsung julkisti Galaxy S23 FE -puhelimen rinnalla tänään myös uudet Galaxy Tab S9 FE- ja Galaxy Tab S9 FE+ -tabletit. Uutuudet tulevat myös saataville Suomen markkinoille.

Galaxy Tab S9 FE -tabletit on varusteltu alumiinirungolla ja Samsung julkisti laitteet neljässä värissä. Värit ovat mintunvihreä, hopea, harmaa sekä violetti. Tablettien erikoisuus on IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletit eroavat toisistaan nimien ohella myös näytön koolla. Samsung on laittanut Galaxy Tab S9 FE -tablettiin 10,9 tuuman kokoisen näytön ja Galaxy Tab S9 FE+ -mallissa on kookkaampi 12,4 tuuman näyttö.  Käytössä on LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

Samsung hyödyntää tableteissa omaa Exynos 1380 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on Galaxy Tab S9 FE -mallissa 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä Galaxy Tab S9 FE+ -mallissa 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa muistikortin avulla. Galaxy Tab S9 FE -sarja on saatavilla niin Wi-Fi- kuin LTE-versioinakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etukamerat ovat molemmissa 12 megapikselin ultralaajakulmakameroita. Takaosassa on molemmissa 8 megapikselin pääkamera ja Galaxy Tab S9 FE+ -mallissa on myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Galaxy Tab S9 FE on saanut 8000 milliampeeritunnin kokoisen akun ja Galaxy Tab S9 FE+ on varusteltu 10 000 milliampeeritunnin akulla. Molemmat tukevat 45 watin tehoista pikalatausta. Molemmissa laitteissa on myös S Pen -kynä sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Suomessa Galaxy Tab S9 FE:n hinnat alkavat 579 eurosta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung