MotorolaSponsoroitu

Motorola Edge 40 -sarjan puhelimet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset – IP68-luokitus, huipputekniikoita ja tyyliä kohtuuhinnalla

Motorola Edge 40 Neo on saatavilla upeissa Pantonen väreissä, kuvassa Caneel Bay, Black Beauty ja Soothing Sea.

Oletko etsimässä uutta älypuhelinta, joka pystyy täyttämään korkeimmatkin vaatimukset? Motorola Edge 40 -sarja tarjoaa tyylikkäitä älypuhelimia, joiden joukosta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Sarjaan kuuluvat kohtuuhintaiset puhelimet, jotka vastaavat käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ja tarjoavat huippuluokan ominaisuuksia eri hintaluokissa.

Kaikilla Motorola Edge 40 -sarjan puhelimilla on yhteisiä vahvuuksia, kuten huipputason näyttöteknologiat, täysin vedenkestävä IP68-luokiteltu rakenne, näyttävät väriversiot ja mahdollisimman puhdas Android-ohjelmisto. Nämä varmistavat yhdessä sen, että jokaiselle löytyy laadukas ja suorituskykyinen puhelin tinkimättä kokemuksesta.

Osta Motorola Edge 40 -puhelimet täältä!

Motorola Edge 40 -puhelimet kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä!

Motorola Edge 40 Neo on saatavilla Suomessa nyt 399 euron hintaan.

Motorola on toteuttanut Edge 40 -sarjan puhelimet tyylikkyys sekä kestävyys edellä. Laadukkaat materiaalit yhdessä Pantonen kanssa valittujen värien avulla, puhelimet kääntävät varmasti katseita. Erityisesti suomalaiskuluttajien kysyntään uutuuspuhelimet vastaavat IP68-luokituksen mukaisella pölyn- ja vedenkestävyydellä.

Edge 40-, Edge 40 Neo- ja Edge 40 Pro -puhelimien IP68-luokitus tekee uutuuksista ihanteellisia kumppaneita niin aktiivisille ulkoilmaihmisille kuin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa liikkuville. Luokitus takaa sen, että älypuhelimet kestävät vuodenaikojen vaihtelun tuomat haasteet ja niitä voidaan huoletta käyttää sateessa tai kosteissa ympäristöissä, ja jopa upottaa kokonaan veteen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Tyylikkyyttä ei Edge 40 -puhelimilta puutu. Kestävät valmistusmateriaalit, kuten metalli, vegaaninahka sekä lasi tekevät laitteista kilpailijoita tyylikkäämpiä karsimatta laadusta. Puhelimet edustavat täydellistä tasapainoa tyylikkään muotoilun ja korkealaatuisen valmistuksen välillä, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan niin muotitietoisille kuluttajille kuin teknologiaharrastajillekin.

Vegaaninahka vie Edge 40 -sarjan kokemuksen uudelle tasolle. Vegaaninahka tuo puhelimiin premium-viimeistelyn, joka on suunniteltu kestämään ja tuomaan erityistä mukavuutta. Nahkaviimeistely antaa puhelimelle pitoa sekä pehmeyttä, jota eivät kilpailijat pääse tarjoamaan.

Motorola Edge 40 on saatavilla Pantonen vuoden 2023 Viva Magenta värissä.

Edge 40 -sarjan puhelimista erottuvia tekee ajan hermolla olevat värit. Motorola Edge 40- ja Edge 40 Neo -puhelimien värit on suunniteltu yhdessä maailman johtavan väriasiantuntijan Pantone Color Instituten kanssa. Esimerkiksi Edge 40 Neo -puhelimen kaikki värit ovat Pantonen väripaletista.

Edge 40 -puhelimesta on myös punainen Viva Magenta -väriversio, joka on Pantonen vuoden 2023 väri. Tyylikkäässä vegaaninahkaisessa viimeistelyssä Viva Magenta -väriversio pääsee erottumaan. Upea ja voimaannuttava Viva Magenta on yksinoikeudella vain Motorolan laitteissa.

Uusin Motorola Edge 40 Neo erottuu joukosta mukana tulevalla suojakuorellaan. Motorola tekee yhteistyötä ruotsalaisen Agood Companyn kanssa, joka on suunnitellut puhelimelle täysin pellavakasveista valmistetun suojakuoren. Lisäksi jokaisen tämän laitteen ostoksen yhteydessä Motorola kompensoi hiilidioksidipäästöt laitteen keskimääräisen elinkaaren aikana ja tukee ilmastotoimenpiteitä ympäri maailmaa.

Motorola Edge 40 -sarjan puhelimet ovat siis suunniteltu ajatuksella unohtamatta kuluttajan tarpeita. Jos haluat erottua ja elää aktiivisesti, niin Edge 40-, Edge 40 Neo- ja Edge 40 Pro -puhelimet ovat loistavia vaihtoehtoa.

Huipputekniikat tekevät Edge 40 -puhelimista arjen pelastajia

Motorola Edge 40 Pron tehokas Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri takaa loistavan suorituskyvyn myös pelatessa.

Edge 40 -malliston puhelimien näytöt ovat kategoriassaan vakuuttavimmat. Reunattomat ja kaarevat näytöt tuovat mukanaan sekä tyylikkyyttä että symmetrisyyttä, luoden upean visuaalisen vaikutelman. Huippuluokan pOLED-näyttöpaneelien Full HD+ -tarkkuus yhdistettynä jopa 165 hertsin virkistystaajuuteen ei varmasti jätä ketään kylmäksi

Näytöt on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen värintoiston hyödyntäen HDR10-ratkaisua. OLED-tekniikan ansiosta musta väri näyttää oikeasti mustalta, ja jopa 1300 nitin kirkkaus takaa sen, että näytöt ovat helposti luettavissa jopa kirkkaassa auringonvalossa. Huippuluokan näyttöominaisuudet ovat saatavilla jo 400 euron hintaisesta Edge 40 Neosta lähtien.

Suorituskyvyn osalta ei ole tehty kompromisseja, sillä Motorola Edge 40 Prosta löytyy Qualcommin tämän hetken tehokkain Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Lisäksi Motorola Edge 40 ja Edge 40 Neo hyödyntävät MediaTekin uusimpia järjestelmäpiirejä, jotka nostavat puhelimien 5G-yhteydet ja kuvantamisominaisuudet aivan uudelle tasolle.

Muistien määrästä ei myöskään ole tingitty, sillä esimerkiksi edullisimmasta Edge 40 Neosta löytyy huimat 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavun verran sisäistä tallennustilaa.

Suuret akut pitävät huolen erinomaisesta käytettävyydestä, sillä Edge 40 -puhelimista ei puhti lopu kesken päivän. Motorola Edge 40- ja Edge 40 Neo -puhelimet ovat saaneet tehokkaan 68 watin pikalatauksen, jonka avulla jopa kymmenessä minuutissa saadaan ladattua puolet akusta. Motorola Edge 40 Pro vie kokemusta vielä eteenpäin 125 watin pikalatauksella, jolla akku saadaan tyhjästä täyteen reilussa 20 minuutissa.

Kaikkien Motorola-puhelimien mukana toimitetaan oletusarvoisesti myös monikäyttöinen yleisiin standardeihin perustuva laturi. Puhelimen ostajan ei siis tarvitse ostaa erikseen tehokkainta laturia. Motorola Edge 40- ja Edge 40 Pro -puhelimet ovat varusteltuna myös tuella langattomalle lataukselle, mikä lisää joustavuutta ja vaihtoehtoja akun lataukseen.

Kamerakokemus aivan uudella tasolla

60 megapikselin selfiekamera mahdollistaa yksityiskohtaiset otokset. Motorola Edge 40 Pro saatavilla Suomessa 899 euron hintaan.

Motorola Edge 40 -puhelimet eivät ole pelkästään tyylikkäitä ja suorituskykyisiä laitteita, vaan ne tarjoavat myös edistyneet kamerajärjestelmät, jotka täydentävät kokonaisuutta. Kameraominaisuuksissa on keskitytty tarpeellisiin toteutuksiin, ja tulos on vaikuttava sekä tasapainoinen.

Jos etsinnässä on monipuolinen kamerakokonaisuus, niin Motorola Edge 40 Pro vastaa tähän tarpeeseen. Puhelimessa on 50 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmä, jolla onnistuu upeiden muotokuvien, yksityiskohtaisien maisemien sekä elokuvamaisten videoiden taltioiminen. Valovoimaisten sensorien ansiosta kuvat ovat tarkkoja ja yksityiskohtaisia jopa heikossa valaistuksessa. Lisäksi 60 megapikselin etukamera asettaa uuden standardin selfiekuville.

Motorola Edge 40- ja Edge 40 Neo -puhelimissa on myös monipuolinen 50 megapikselin kaksoiskamerajärjestelmä. Molemmissa puhelimissa 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera on suunniteltu taltioimaan upeat otokset kaikissa tilanteessa, jonka lisäksi automaattitarkennuksella varusteltu ultralaajakulmakamera mahdollistaa myös yksityiskohtaiset makrokuvat.

Uudesta Motorola Edge 40 -sarjasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto niin valokuvausharrastajille kuin satunnaisille kuvaajillekin. Lisäksi puhelimien tarkat selfiekamerat mahdollistavat aina yksityiskohtaisten otosten jakamisen vaivattomasti sosiaalisessa mediassa.

Sulava Android-kokemus ja huipputason yksityisyys ovat avainroolissa

Motorola Edge 40 sopii tyyliin kuin tyyliin.

Motorolan uutuuspuhelimet vastaavat myös ohjelmistokokemuksen osalta suomalaiskuluttajien kasvavaan kysyntään puhtaasta Androidista sekä yksityisyyden parantamisesta. Puhelimissa on tuorein Android 13 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä on Motorolan omat My UX -optimoinnit.

Uudet Motorola Edge 40, Edge 40 Neo sekä Edge 40 Pro mahdollistavat puhtaasta Android-kokemuksesta nauttimisen ilman ylimääräisiä kolmannen osapuolen sovelluksia tai raskaita kustomointeja. Motorola on optimoinut ohjelmiston toimimaan sulavasti ja varmasti.

My UX -kokemus mahdollistaa käyttäjälle henkilökohtaisien asetuksien hallinnan rajoituksetta, jonka lisäksi käyttöliittymää voi mukauttaa oman ainutlaatuisen tyylin mukaisesti. Motorola on tuonut puhelimiin myös tutut jokapäiväistä käyttöä helpottavat toiminnot, joilla pystyy esimerkiksi käynnistämään taskulampun ravistamalla puhelinta tai avaamaan kameran kiertämällä puhelinta.

Kaikki uudet Motorola-puhelimet pitävät huolen myös käyttäjien yksityisyydestä sekä tietoturvasta. Laitteisto- ja ohjelmistopohjaiset ThinkShield-suojaustoiminnot pitävät tiedot turvassa haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja muilta uhilta. Lisäksi uudistettu Moto Suojaus mahdollistaa salaisen kansion luomisen luottamuksellisille tiedoille. Se mahdollistaa myös verkon suojauksen hallinnan sekä sovelluksien käyttöoikeuksien vaivattoman hallinnan.

Ohjelmiston osalta Motorola Edge 40 -sarjan puhelimet ovat myös suunniteltu olemaan aina ajan tasalla. Motorola lupaa Edge 40 Prolle pitkän 4 vuoden päivitystuen sekä Edge 40- ja Edge 40 Neo -puhelimille 3 vuoden päivitystuen. Puhelimet tulevat siis saamaan uusimmat tietoturvakorjaukset sekä Androidin tuoreimmat ominaisuudet vuosiksi eteenpäin.

Motorolan uutuudet ovat myös taskussa kulkevia tietokoneita huipputason suorituskyvyn sekä erityisesti Ready For -ratkaisun ansiosta. Edge 40 -puhelimet voi yhdistää kaapelilla tai langattomasti televisioon tai tietokoneen näyttöön, jolloin käyttöön saadaan työpöytänäkymä. Puhelinta voi käyttää kuin tietokonetta yhdessä langattoman näppäimistön ja hiiren avulla.

Motorola Edge 40 -sarja: Kaikille sopiva puhelin

Motorola Edge 40 -sarjasta löytyy kaikille sopiva puhelin.

Uudesta Motorola Edge 40 -sarjasta löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Olipa etsinnässä sitten tyylikäs muotoilu, vedenkestävyys, huippuluokan suorituskyky tai laadukkaat kameraominaisuudet, Motorola tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot, joita on vaikea ohittaa.

Motorola Edge 40 Pro on kaikilta osin markkinoiden kärkeä. Puhelimessa on tehokas Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, sulava 165 hertsin pOLED-näyttöpaneeli, 50 megapikselin kolmoiskamera sekä tehokas 125 watin pikalataus. Kaikki nämä ominaisuudet vain 899 euron suositushinnalla.

Motorola Edge 40 vastaa kysyntää tarjoten laadukkaan 144 hertsin pOLED-näytön, tehokkaan Dimensity-järjestelmäpiirin, valovoimaisen 50 megapikselin kaksoiskameran sekä 68 watin langallisen pikalatauksen. Puhelimessa on näyttävä vegaaninahkainen viimeistely ja tyylikäs Viva Magenta -väriversio erottuu joukosta. Suositushinta on 599 euroa.

Motorola Edge 40 Neo tuo samoja ominaisuuksia suuremman yleisön saataville. Puhelimessa on tuttu 144 hertsin kaartuva pOLED-näyttöpaneeli, Dimensity-järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kaksoiskamera, 68 watin pikalataus sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Vegaaninahkainen viimeistely yhdistettynä Pantonen värivalikoimaan asettavat uuden standardin puhelimen tyylille. Motorola Edge 40 Neo on saatavilla 399 euron suositushinnalla.

Tutustu Motorola Edge 40 -sarjan puhelimiin tarkemmin alapuolella olevien linkkien kautta.

Motorola Edge 40 Pro – 899 euroa
Motorola Edge 40 – 599 euroa
Motorola Edge 40 Neo – 399 euroa

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    2 Kommenttia

    1. En olisi ikinä motorolasta luopunut ,mutta puhelimesta puuttuu yksi minulle tärkeä ominaisuus . Always on display on oltava . Se on puuttunut motorolasta aina . Käsittämätön juttu se ?!

    2. Motorola on ehdottomasti lippulaiva puhelin. Pesee tuplasti kalliimmat Samsungit ja Applet. Harmittavasti Motorolaa ei markkinoida Suomessa ja sitä kautta nämä keihäänkärki puhelimet eivät ole saaneet osakseen arvostusta tai edes ihmisten tietoutta näiden olemassaolosta.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Motorola