SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Watch 4 -laitteista Bespoke Edition -erikoisversiot valituille markkinoille

Samsung on julkistanut valituille markkinoille suunnatut Bespoke Edition -versiot yhtiön tuoreimmista laitteista, joita ovat Galaxy Z Flip 3 ja Galaxy Watch 4. Käyttäjät pääsevät nyt itse vaikuttamaan laitteiden värimaailmoihin ja kustomointeihin Samsungin Bespoke Studion kautta.

Bespoke Studiossa käyttäjät pystyvät valitsemaan Galaxy Z Flip 3 -puhelimen kohdalla laitteen taka- ja etulasien värit sekä kehyksen värin. Tällä hetkellä kehyksen voi valita mustasta hai hopeasta versiosta, ja lasipinnat voi valita väreistä sininen, pinkki, keltainen, valkoinen ja musta. Kamera-alueen väriversiota käyttäjät eivät voi vaihtaa, vaan se on aina musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan erilaisia väriyhdistelmiä olisi 49, joten kukin voi personoida puhelimensa haluamalla tavallaan. Lisäksi myöhemmin käyttäjillä on mahdollisuus ostaa uusia paneeleita ja vaihtaa ne puhelimeen. Tällä hetkellä Bespoke Studio on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Ranskassa ja Etelä-Koreassa. Myöhemmin se saattaa tulla tarjolle laajemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla tavalla myös Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -kellojen värejä on mahdollista kustomoida Bespoke Studiossa. Käyttäjät voivat valita kellon näiden kahden mallin väliltä sekä kahdesta koosta. Tämän jälkeen on valittava vain hihna, mutta muuten kellot pysyvät samanlaisena.

Samsungin mukaan Galaxy Z Flip 3 Bespoke Editonin hinta olisi 1159 euroa, joka on vain muutaman kympin enemmän kuin normaalin Galaxy Z Flip 3 -puhelimen. Kellot maksavat saman verran kuin normaalisti.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung