HonorYleinen

Honor X30 Max- ja Honor X30i -puhelimien tekniset tiedot ja kuvat paljastuivat ennen julkaisua

Honor on vahvistanut julkaisevansa uuden Honor Play 5 Vitality Edition -puhelimen ensi viikolla Kiinassa, mutta myös kahta muuta puhelinta on odotettu. Honorin on tiedetty valmistelevan Honor X30 Max- ja Honor X30i -puhelimien julkaisua. Nyt molemmista puhelimista on vuotanut ensimmäiset tekniset tiedot sekä tämän myötä myös muutamia kuvia.

Honor X30i on tulevista puhelimista nähtävästi hieman edullisempi, sillä se tarjoaa tuttuja ominaisuuksia. Puhelimessa on kookas 6,7 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2388 x 1080 pikselin tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 180 hertsin kosketusherkkyys. Näytössä on kuvien perusteella erittäin ohuet kehykset ja yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X30i tekniset tiedot.

Puhelimen tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 810 -järjestelmäpiiri, joten Honor X30i tarjoaa 5G-yhteydet. Puhelimessa kerrotaan olevan 8 gigatavua RAM-muistia sekä nähtävästi 2 gigatavua virtuaalista RAM-muistia. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 22,5 watin teholla. Honor X30i -puhelimen mainostetaan olevan myös ainoastaan 7,45 millimetriä paksu ja se painaa vain 175 grammaa.

Kameroita Honor X30i -puhelimen takaosassa on kolme, jotka ovat vuodon perusteella 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Puhelimessa on myös 8 megapikselin etukamera. Kuvissa Honor X30i nähdään neljässä väriversiossa, jotka ovat hopea, sininen, musta ja pinkki. Hinta ei toistaiseksi ole paljastunut.

Honor X30 Maxin tekniset tiedot.

Toinen vuotaneista puhelimista on Honor X30 Max, joka jatkaa Honorin Kiinan markkinoille suunnattua suurten puhelimien kategoriaa. Puhelimessa pitäisi olla todella suuri 7,09 tuuman näyttöpaneeli, joka perustuu myös LCD-tekniikkaan. Näytössä on tietojen perusteella 2280 x 1080 pikselin tarkkuus sekä pieni etukameraa varten tehty pisaralovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiiri, joten myös Honor X30 Max tarjoaa 5G-yhteydet. Puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 22,5 watin tehoisella laturilla. Puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta ja 2 megapikselin toisesta kamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Kuvissa Honor X30 Max nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen ja violetti. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 174,37 x 84,91 x 8,3 millimetriä. Toistaiseksi puhelimen hinnoittelusta tai julkaisuajankohdasta ei ole tarkempaa tietoa.

Lähde: Twitter (Teme)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor