HMDNokiaYleinen

Nokia C20 Plus ja Nokia C30 tulossa pian – saattavat saada massiiviset 5000 mAh ja 6000 mAh akut

HMD Global on valmistautumassa jälleen julkaisemaan uusia alemman hintapisteen Nokia-älypuhelimia, jotka kantavat huhujen mukaan nimiä Nokia C20 Plus sekä Nokia C30. Vasta huhtikuun alussa HMD Global esitteli Nokia C10- ja Nokia C20 -mallit, joten mallisto on saamassa nopeasti jo jatkoa. Nyt huhutut uudet Nokia-puhelimet ovat tulossa tarjoamaan suuria akkuja, ja samainen huhu on julkaissut luonnoskuvan laitteiden takaosista.

Julkaistun kuvan perusteella uudet Nokia C20 Plus ja Nokia C30 saisivat pitkälti identtisen muotoilun, joka muistuttaa muita malliston laitteita. Puhelimien takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kaksi kameraa ja vasemmalla puolella salamavalo. Lisäksi puhelimien takaosassa on Nokia-logo ja kaiutin. Yläreunassa nähdään kuulokeliitin ja toisessa kyljessä vastaavasti virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Nokia C30 on kuvissa hieman isompi ja takaosaan on laitettu perinteinen sormenjälkilukija kamera-alueen alapuolelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Nokia C20 Plus tulisi saamaan suuren 5000 milliampeeritunnin akun ja Nokia C30 vieläkin suuremman 6000 milliampeeritunnin akun. Todennäköisesti molemmat puhelimet tulevat saamaan kevennetyn Android Go -käyttöjärjestelmän sekä erittäin kevyttä tekniikkaa, mutta silti 4G-yhteydet. HMD Globalin tavoitteena on mahdollisesti tarjota laitteet alle 100 euron hintapisteessä. Jo aikaisemminkin Nokia C30 -mallista on saatettu nähdä vuotokuva, sillä nyt julkaistut kuvat näyttävät varsin samalta. 

Nokia C20 Plus ja Nokia C30 saatetaan julkaista lähiviikkojen aikana ainakin Kiinan markkinoilla. Kiinassa paikallinen televiranomainen on paljastanut HMD Globalilla olevan suunnitteilla myös kahden edullisen peruspuhelimen julkaisu Kiinassa, joista paljastui tietoja sekä kuvia jo aikaisemmin. HMD Global ei ole itse vahvistanut julkaisevansa lähiaikoina uusia puhelimia.

Lähde: Baidu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD