SamsungYleinen

Samsung julkisti One UI 6 Watch -käyttöliittymän Galaxy AI -tekoälyominaisuuksilla varusteltuna

Samsung on julkistanut tuovansa useita Galaxy AI -tekoälyominaisuuksia älykelloilleen tulevan One UI 6 Watch -käyttöliittymän mukana. Nähtävästi se perustuu Googlen uusimman Wear OS 5 -käyttöjärjestelmän päälle. Google esitteli uusimman version älykelloilleen aikaisemmin tässä kuussa.

Galaxy AI saapuu siis myöhemmin tänä vuonna päivityksenä uuteen Galaxy Watch -sarjaan. Samsung ei suoraan vahvistanut uusien kellojen nimiä, mutta nähtävästi puhutaan Galaxy Watch 7 -sarjasta, joka voitaisiin esitellä heinäkuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan tekoälyn tuominen älykelloihin tarkoittaa laajennusta aiemmin Galaxy S24 -puhelimissa esiteltyihin tekoälyteknologioihin. Älykelloissa Samsung lupaa tekoälyn avustavan tarjoamaan kattavampia näkemyksiä liittyen terveydentilaan, jonka lisäksi se kannustaa parantamaan päivittäistä hyvinvointia.

Tekoälyllä parannettuja ominaisuuksia on useita. Esimerkiksi Energy Score antaa päivittäin nopean yleiskatsauksen käyttäjän terveydentilasta yhdistämällä useita terveysmittareita. Näihin mittareihin kuuluvat muun muassa unen keston keskiarvo ja säännöllisyys, heräämisajan säännöllisyys, unen ajoitus sekä edellisen päivän aktiivisuus. Mukaan otetaan myös unen aikainen syke sekä sykevaihtelu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung kertoo myös, että parannettu Sleep Insights -toiminto antaa syvällisempää ja yksityiskohtaisempaa tietoa unesta, mikä auttaa ymmärtämään ja parantamaan nukkumistottumuksia.

Uudet fitness- ja treeniominaisuudet sisältävät räätälöityjä, juoksuun ja pyöräilyyn tarkoitettuja harjoitusalueita, jotka auttavat optimoimaan treenin tehokkuuden. Nämä ominaisuudet mittaavat, kuinka keho reagoi erilaisiin treenitehoihin, ja mahdollistavat räätälöityjen harjoitusohjelmien laatimisen maksimaalisen suorituskyvyn ja terveyshyötyjen saavuttamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan One UI 6 Watch tulee saataville myöhemmin tänä vuonna ja beetaohjelma käynnistyy kesäkuussa. Päivitystä on lupa odottaa Galaxy Watch 4-, Watch 5- ja Watch 6 -sarjan kelloille.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung