MicrosoftYleinen

Windows tukee jatkossa tekstien kopioimista kuvista Phone Linkin kautta

Windows 11

Microsoft tarjoaa Windows-käyttäjille Phone Link -sovellusta, jonka avulla Android-puhelin saadaan tuotua tietokoneelle operoitavaksi esimerkiksi ilmoituksten lukua ja puheluita varten. 

Nyt Phone Link -sovellukseen on tulossa ominaisuus, joka mahdollistaa tekstin kopioimisen kuvista tietokoneen puolelle. Ominaisuus toimii kuvista, jotka on synkronoitu Android-puhelimen Link To Windows -sovellukseen, jolloin kuvat näkyvät myös tietokoneen Phone Link -sovelluksen kautta.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Androidin lisäksi ominaisuuden kerrotaan toimivan myös iOSilla, joskin hieman rajoitetumpana. 

Ominaisuus on testissä jo Windowsin uusimmissa Release Preview Insider -beetaversioissa, joten kauaa ominaisuuden saapumiseen kaikille käyttäjille ei pitäisi enää mennä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

The Vergen testin mukaan ominaisuus toimi kelvollisesti, joskin sivusto kertoo, että Samsungin ja Applen vastaavaat ominaisuudet toimivat tässä vaiheessa Microsoftin ominaisuutta paremmin. Pidempien tekstien kohdalla sivusto suosittelee kopioimaan tekstin laitteiden välisen kopioinnin ja liittämisen avulla laitteelta toiselle. Tekstin voi tällöin poimia kokonaisuudessaan puhelimesta tietokoneelle. 

Lähde: The Verge 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft