SamsungYleinen

Samsung julkisti Pekingin talviolympialaisten kunniaksi Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta erikoisversion

Samsung Galaxy Z Flip 3 -erikoisversio.

Samsung on julkistanut tänään Kiinassa uuden erikoisversion yhtiön suositusta Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta. Kyseessä on Pekingin talviolympialaisia varten suunniteltu ”muistoversio”, jossa on täysin uudenlainen värimaailma.

Puhelin on lisätty Samsungin viralliseen verkkokauppaan Kiinassa ja laitteesta on olemassa väriversio ”Winter Dream White”. Olympialaisteemaisessa erikoisversiossa on kultaiset alumiinikehykset sekä valkokultaiset lasipinnat. Puhelimen takaosassa on myöskin vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten logo. Erikoisversiossa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinnaksi puhelimelle on ilmoitettu 7999 juania, joka vastaa 1115 euroa. Samsung on lisäksi julkaissut paketin, jossa on puhelimen lisäksi 32 tuuman 4K-televisio olympialaisien katsomista varten. Hintaa paketilla on 9948 juania, eli noin 1387 euroa. Puhelin on Kiinassa nyt ennakkomyynnissä ja toimituksien luvataan alkavan 15. tammikuuta. Erikoisversio jäänee vain Kiinan markkinoiden laitteeksi.

Ainoat muutokset olympialaisia varten tehdyssä erikoisversiossa löytyvät väreistä, sillä teknisesti Samsung ei ole tehnyt mitään muutoksia. Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimessa on 6,7 tuuman taittuva AMOLED-näyttöpaneeli, 1,9 tuuman pikkunäyttö ulkopuolella ja tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on kaksi takakameraa, jotka ovat 12 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin testanneet Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimen, ja arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung (kiinaksi), Ithome.com (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung