XiaomiYleinen

Huhu: POCO M4 julkaistaan helmikuussa – varusteltu 90 hertsin näytöllä ja 64 megapikselin kameralla

POCO M3

Xiaomi julkaisi marraskuussa globaalisti uuden POCO M4 Pro 5G -puhelimen, mutta myös jatkoa mallistoon on tulossa. Tuoreiden tietojen mukaan Xiaomi tulee pian julkaisemaan myös POCO M4 -perusversion, joka olisi hieman edullisempi ja karsitumpi.

POCO M4 -puhelinta odotetaan tuoreen raportin mukaan julkaistavaksi helmikuussa. Toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta samainen raportti kertoo puhelimessa olevan 90 hertsin virkistystaajuus näytössä. Puhelimeen odotetaan myös kolmoiskameraa, joka koostuisi 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tiedetään edelleen perustuvan Android 11 -käyttöjärjestelmään, jonka päällä hyrrää MIUI 12.5 -käyttöliittymä. Toistaiseksi siis Android 12 -versiota ei POCO M4 -puhelimeen ole odotettavissa. Xiaomin odotetaan hyödyntävän tulevassa puhelimessa toistaiseksi tuntematonta MediaTekin kehittämää järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Muita tietoja POCO M4 -puhelimesta ei ole vuotanut, mutta todennäköisesti kyse on edullisesta 4G-puhelimesta. Xiaomi esitteli edeltäjämallin POCO M3:n viime vuoden alussa, joten uuden version julkaisu onkin ajankohtaista helmikuussa 2022. Todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan enemmän tietoja.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi