SamsungYleinen

Samsung julkisti 4G-yhteydellä varustetun edullisen Galaxy A14 -puhelimen

Samsung esitteli alun perin tammikuun alussa 5G-yhteydellä varustetun edullisen Galaxy A14 5G -puhelimen. Nyt yhtiö on esitellyt kyseisestä puhelimesta pelkällä 4G-yhteydellä varustetun mallin.

4G-yhteydellä varustetussa Galaxy A14 -puhelimessa on sisällä hiukan eri komponentteja kuin 5G-mallissa.

Järjestelmäpiirinä Galaxy A14 -puhelimessa on taiwanilaisen MediaTekin Helio G80, joka on valmistettu 12 nanometrin prosessilla. Piirissä on kahdeksan ydintä ja parhaimmillaan kellotaajuudet kohoavat 2 gigahertsiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A14 tarjoaa 6,6 tuuman kokoisen Full HD+ -näytön, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Virkistystaajuus on pudotettu 90 hertsistä 60 hertsiin. RAM-muistia puhelimesta löytyy 6 gigatavua ja tallennustilaa 128 gigatavua. Tallennustilaa voi laajentaa MicroSD-muistikortin avulla jopa 1 teratavuun asti.

Galaxy A14 -puhelimen pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä. Pääkameralla on apuna 2 megapikselin makrokamera sekä päivitetty 5 megapikselin ultralaajakulmakamera. Galaxy A14 5G -mallissa kolmantena kamerana oli 5 megapikselin ultralaajakulmakameran sijaan 2 megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta löytyy 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata langallisesti 15 watin teholla. Muita ominaisuuksia ovat 3.5 millimetrin kuulokeliitäntä, NFC, Bluetooth 5.1 -yhteys ja virtapainikkeen yhteyteen sijoitettu sormenjälkilukija.

Puhelimen mitat ovat 167,7 x 78 x 9,1 millimetriä ja painoa löytyy 201 grammaa. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää Samsungin One UI 5 -käyttöliittymä. Galaxy A14 -puhelimen päivitystuesta Samsung ei ole maininnut mitään.

Puhelin on tulossa myyntiin neljässä värissä: hopeana, mustana, tummanpunaisena ja vihreänä. Galaxy A14 -puhelimen hintoja tai markkina-alueita ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Lähde: Samsung

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung