SamsungYleinen

Samsung kertoi Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien rikkoneen jo myyntiennätyksiä

Samsungin uusien taittuvanäyttöisten Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien on odotettu olleen melkoinen menestys ja ennakkomyynti on käynyt kiivaana erityisesti Etelä-Koreassa. Nyt Samsung on myös virallisesti kommentoinut asiaa ja kertonut uutuuspuhelimien rikkoneen myyntiennätyksiä.

Samsungin mukaan taittuvanäyttöisiä älypuhelimia kohtaan on juuri nyt paljon kiinnostusta ja Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet ovat herättäneet ihmisten kiinnostuksen ympäri maailmaa.

Vuosi 2020 oli Samsungin ensimmäinen vuosi, jolloin taittuvanäyttöiset puhelimet olivat myynnissä, kun markkinoille tuotiin Galaxy Z Fold 2– ja Galaxy Z Flip -puhelimet. Molemmat puhelimet rikkoivat taitettavien puhelimien myyntiennätyksiä, mutta nyt Samsungin tuoreimmat Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -mallit ovat rikkoneet tämän ennätyksen vain muutamassa päivässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportit Etelä-Koreasta ovat kertoneet, että Samsung on vastaanottanut kotimarkkinoillaan 450 000 ennakkotilausta yhden viikon aikana. Analyytikoiden mukaan ennakkotilausten määrä saattaa nousta jopa 800 000 kappaleeseen Etelä-Koreassa. Todennäköisesti ennakkomyynti on käynyt vahvana myös muilla markkinoilla.

”Kiinnostus taitettavia älypuhelimia kohtaan on kaikkien aikojen huipuissaan, ja Z Fold 3- ja Z Flip 3 -puhelimien ennakkotilausmäärä on jo ylittänyt Galaxy Z -laitteiden kokonaismyynnin vuonna 2021”, kommentoi Samsung.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei kuitenkaan antanut mitään numeroita myyntimääristä. On siis epäselvää, kuinka monta taittuvanäyttöistä puhelinta on ennakkotilattu ja kuinka monta kappaletta Galaxy Z Fold 2- ja Galaxy Z Flip -puhelimia on myyty. Tietojen mukaan Samsung olisi myynyt noin kaksi miljoonaa kappaletta edellisen sukupolven taittuvanäyttöisiä puhelimia globaalisti. Samsungin odotetaan myyvän tänä vuonna 5,2 miljoonaa uutta taittuvanäyttöistä puhelinta.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung