SamsungYleinen

Samsung laajentaa jälleen huoltoverkostoaan – nyt mukaan saatiin myös mcare

Samsungin logo

Samsung on laittanut huoltoverkostonsa uusiksi alkuvuoden aikana, sillä uusia kumppanuuksia on solmittu ahkerasti. Aikaisemmin huolloista vastasi Suomessa yksinoikeudella Aito Support, mutta Samsung on halunnut parantaa huoltokokemusta solmimalla uusia kumppanuuksia.

Jo aikaisemmin maaliskuussa Resete kertoi solmineensa Samsungin kanssa sopimuksen, jonka mukaan Resetellä on jatkossa oikeus myös takuuhuoltaa Samsungin mobiililatteita. Nyt Samsung on ilmoittanut solmineensa huoltosopimuksen myös mcaren kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien sopimuksien myötä Samsungin mobiililaitteiden eli älypuhelinten, kannettavien tietokoneiden, tablettien ja puettavien laitteiden huoltopisteiden määrä nousee 17 toimipisteestä 20 toimipisteeseen.

“Toimiva ja luotettava huolto on olennainen osa sekä tuotelupaustamme että Samsung-brändikokemusta. Meillä on ilo laajentaa palveluverkostoamme tällä uudella sopimuksella mcaren kanssa. Mcare on osoittanut kyvykkyytensä toimia Samsungin huoltokumppanina Ruotsissa, joten on ilo saada sama laadukas konsepti myös tänne Suomeen. Mcare on pitkään toiminut Suomen markkinassa ja osoittanut toiminnallaan kykenevänsä palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla”, kertoo Samsung Suomen mobiilituotteiden huoltopäällikkö Tomi Viro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung pyrkii palvelemaan asiakkaitaan jatkuvasti entistä paremmin ja monipuolisemmin. Korealaisjätin mukaan uusien huoltokumppaneiden ja huoltoverkoston laajeneminen ovat konkreettisia askeleita tähän suuntaan.

“Olen todella innoissani, kun Samsung valitsi mcaren. Samsung on meille erittäin tärkeä yhteistyökumppani ja täydentää mcaren monimerkkistrategiaa. Yhdessä Samsungin kanssa innovoimme ja tuomme markkinoille laajennettuja mahdollisuuksia huoltaa ja korjata Samsungin laitteita, joita asiakkaamme arvostavat. Suomessa mcare pyrkii aina korkeaan asiakastyytyväisyyteen, joka on rakennettu luottamuksen ja laadun pohjalta. Samsung-valtuutuksen myötä pääsemme palvelemaan asiakkaitamme aiempaa monipuolisemmin”, kertoo mcaren toimitusjohtaja Sampo Vehkaoja.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung