AndroidSamsungYleinen

Samsung laittoi Android 9.0 Pie -päivityksen jakoon Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -puhelimille Suomessa

Samsung on ilmoittanut tänään aloittaneensa Android 9.0 Pie -päivityksen jakamisen Suomessa yhtiön viime vuoden huippupuhelimille, eli Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -malleille. Toistaiseksi syksyllä julkaistu Galaxy Note9 ei päivitystä vielä ole saanut.

Samsung on lisännyt Android 9.0 Pie -päivitykseen oman One UI -käyttöliittymän. Samsung kertoo, että One UI on suunniteltu tekemään yhden käden käytöstä sujuvampaa ja mukavampaa. Käyttöliittymän minimalistinen muotoilu helpottaa asioiden hoitamista poistamalla ruudulta ylimääräisen sälän, mikä helpottaa keskittymään olennaiseen. Katsottava sisältö näytetään ruudun yläosassa, ja kaikki toiminnot on sijoitettu näytön alaosaan, joten puhelimen käyttö onnistuu nopeasti peukalotuntumalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme. Samsungin One UI:sta voi käydä lukemassa tarkemmin Samsungin sivuilta.

Suomessa Galaxy S9 -puhelimien käyttäjät voivat siis nyt käydä lataamassa päivityksen asetuksien kautta. Päivityksen koko on 1,7 gigatavua ja mukana tulee Googlen 1. tammikuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android