SamsungYleinen

Samsung julkaisee uuden Galaxy M -malliston 28. tammikuuta – Ensimmäinen lovinäytöllinen puhelin luvassa

Samsung on kertonut pitävänsä Intiassa lehdistötilaisuuden 28. tammikuuta. Tilaisuudessa tullaan näkemään Samsungilta täysin uusi Galaxy M -mallisto, joka tulee koostumaan keskihintaluokan älypuhelimista. Aikaisemmin Samsungilla on ollut huippupuhelimia Galaxy S- ja Galaxy Note -puhelimissa, kun taasen keskihintaiset puhelimet ovat kuuluneet Galaxy A -mallistoon. Kaikista edullisimmat puhelimet ovat olleet Galaxy J, C sekä On -mallistoissa. Todennäköisesti Galaxy M -malliston puhelimet tulevat olemaan alempaan keskihintaluokkaan kuuluvia.

Galaxy M -malliston puhelimista huhuttiin pitkään jo vuonna 2018, mutta nyt vihdoin nämä puhelimet tulevat tarjolle ainakin Intiassa. Nämä puhelimet tulevat olemaan myös Samsungin ensimmäisiä lovinäytöllisiä älypuhelimia. Samsung on vahvistanut lovinäytöt itse jo vihjailevissa kuvissa. Samsung on myös julkaissut sivun, jossa esitellään uutta Galaxy M -puhelinta. Kuvissa nähdään lovinäytön lisäksi kaksoiskamera, sormenjälkilukija sekä USB-C-tyypin latausliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin viralliset sivut vahvistavat julkaisun tapahtuvan 28. tammikuuta Intiassa, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa tuleeko mallisto koostumaan aluksi vain yhdestä puhelimesta, vai tuleeko Samsung julkaisemaan useamman puhelimen.

Lähde: Samsung (Galaxy M -sivu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung