SamsungYleinen

Samsung lopetti Android-päivitystuen Galaxy S8 -puhelimilta – julkaisusta neljä vuotta

Samsung on yksi parhaimmista Android-valmistajista, jos tarkastellaan ohjelmistopäivityksiä sekä Android-tukea. Viime aikoina Samsung on parantanut päivityslupaustaan suuresti, sillä monet Galaxy-laitteet saavat nyt neljä vuotta päivityksiä. Samsung on kuitenkin lopettanut päivitykset nyt Galaxy S8- Galaxy S8+ -puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virallisilla Samsungin sivuilla on mahdollista tarkistaa kaikki päivityksien piiriin kuuluvat puhelimet ja nyt listoilta on tiputettu Galaxy S8 -malliston puhelimet. Viime aikoina Galaxy S8 -puhelimia on päivitetty enää puolivuosittain, joten päivityksien loppuminen ei ole enää suuri menetys. Päivityksien loppuminen viittaa kuitenkin puhelimien eliniän olevan päätöksessään, sillä Galaxy S8 -sarjan julkaisusta on jo neljä vuotta. Viimeisin puhelimille tullut päivitys tarjoaa huhtikuussa 2021 julkaistut tietoturvakorjaukset.

Samsung on pitänyt päivityslistoillaan vielä kuitenkin Galaxy S8 Lite- ja Galaxy S8 Active -puhelimet, jotka julkaistiin myöhemmin kuin Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -huippupuhelimet. Tällä hetkellä päivityksien piirissä olevat vanhimmat Galaxy S -malliston huippupuhelimet ovat Galaxy S9 -puhelimet, jotka saavat päivityksiä vuosineljänneksittäin. Galaxy S9 -puhelimien päivitystuen odotetaan loppuvan huhtikuussa 2022, jos Samsung ei tee muutoksia käytäntöihinsä ennen sitä.

Lähde: Droid-life.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung