SamsungYleinen

Samsung näyttää valmistelevan edullisia Galaxy Buds FE -kuulokkeita – Julkaisu odotettavasti hyvin pian

Samsung Galaxy Buds 2

Samsungin on odotettu laajentavan Fan Edition -tuotemallistoa syksyn aikana, sillä luvassa on uusi Galaxy S23 FE -puhelin sekä Galaxy Tab S9 FE- ja Tab S9 FE+ -tabletit. Samsung näyttää valmistelevan myös lisää tuotteita mallistoon, sillä nyt sertifioinnin on saanut uudet mahdollisesti ensimmäiset Fan Edition -kuulokkeet.

GalaxyClub-sivusto on huomannut Samsungin saaneen FCC-sertifikaatin kuulokkeille, joiden mallinumero on ”SM-R400N”. Kuulokkeiden mallinimi voisi hyvinkin olla Galaxy Buds FE, joka tekisi niistä ensimmäiset Fan Edition -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointi paljastaa kuulokkeissa olevan Bluetooth LE -yhteys, mutta sertifiointi ei valitettavasti paljasta juurikaan muuta. Kuulokkeiden latauskotelo voi olla pyöreä, joka käy ilmi tiedostojen joukossa olevasta viivapiirroksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FCC-sertifiointi viittaisi julkaisun olevan vain viikkojen päässä, joten aikataulullisesti Galaxy Buds FE -kuulokkeet voitaisiin nähdä jo Galaxy S23 FE -puhelimen rinnalla. Samsungin on odotettu julkaisevan uuden puhelimensa syyskuun aikana.

On kuitenkin hyvä huomata, että Galaxy Buds FE ei välttämättä ole edes kuulokkeiden markkinointinimi. Kyse ei ole ainakaan mallinumeron perusteella Galaxy Buds Pro -kuulokkeista, vaan jostain selvästi edullisemmasta. Kuulokkeita voidaan myös kutsua nimellä Galaxy Buds 2+ tai esimerkiksi Buds 2 Live, mutta FE-nimen käyttäminen olisi tässä kohtaa kaikista loogisinta.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung