SamsungYleinen

Odotetun Samsung Galaxy S23 FE -puhelimen julkaisu lähenee – Tämä kaikki siitä tiedetään jo nyt!

Samsung Galaxy S23 FE

Samsungin on huhuttu julkaisevan uuden edullisemman Galaxy S23 FE -älypuhelimen jo pidemmän aikaa, mutta toistaiseksi tiedot julkaisusta ovat olleet vain huhupuheita. Nyt tuore huhu antaa lisätietoja lähenevästä julkaisusta, joka saattaa olla vain muutaman viikon päässä.

Huhun mukaan Samsung tulisi julkistamaan Galaxy S23 FE -puhelimen syyskuun aikana. Aikaisemmin on puhuttu vain julkaisusta vuoden kolmannen neljänneksen aikana, joka loppuu syyskuuhun. Jos tieto pitää paikkansa, niin julkaisu on tulevina viikkoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Aikaisemmin Galaxy S23 FE -puhelimesta on julkaistu CAD-mallinnukseen pohjautuvia vuotokuvia. Kuvat vahvistavat Galaxy S23 FE:n olevan ulkoisesti kuten muutkin Samsungin uusimmat puhelimet. Tietojen mukaan laitteen mitat olisivat 158 x 76,3 x 8,2 millimetriä.

Puhelimen takaosassa on kolme erillistä kameraa, joiden rinnalla on yksi LED-salamavalo. Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset sekä kameraa varten tehty reikä. Samsung on jättänyt vasemman kyljen tyhjäksi, mutta oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Yläreunassa nähdään yksi mikrofoni ja alareunassa mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Huhujen mukaan Samsung voisi käyttää Galaxy S23 FE -puhelimessa Snapdragon 8 Gen 1- tai Exynos 2200 -järjestelmäpiiriä. Suurin osa markkinoista saisi Exynos-version, mutta Snapdragon-versio olisi saatavilla erityisesti Yhdysvalloissa. Puhelimeen on tulossa 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on nähtävästi 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 25 watin pikalatausta. Mukana pitäisi olla myös langaton lataus.

Laitteen näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja se perustuu Dynamic AMOLED -tekniikkaan. Näyttöön on tulossa Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Galaxy S23 FE tulee saamaan Android 13 -käyttöjärjestelmän, jossa on One UI 5.1 -käyttöliittymä. Odotettavasti ohjelmistotuki on 4 vuoden ajan Android-päivityksiä sekä 5 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE:n on huhuttu saavan 50 megapikselin tasoisen pääkameran, joka vastaa Galaxy S23 -sarjan puhelimia. Lisäksi puhelimeen on tulossa 12 megapikselin telekamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosan kameran pitäisi olla 10 megapikselin tasoinen. Tiedot povaavat puhelimen saavan IP-luokituksen.

Samsung on lähestymässä odotetun edullisemman huippupuhelimensa julkaisua, joten todennäköisesti vuodot tulevat vielä lisääntymään tulevina viikkoina.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung