SamsungYleinen

Samsung paljasti: Nämä laitteet saavat Galaxy AI -ominaisuudet ja One UI 6.1 -päivityksen ensimmäisenä maaliskuusta lähtien

Samsung toi Galaxy AI -tekoälyominaisuudet saataville Galaxy S24 -puhelimille heti julkaisun aikaan, mutta pian ne ovat tulossa tarjolle myös muille Samsungin puhelimille. Galaxy AI tulee maaliskuusta lähtien tarjolle One UI 6.1 -päivityksen myötä useille huipputason laitteille.

One UI 6.1 tulee sataville maaliskuun lopulla Galaxy S23 -sarjaan, Galaxy S23 FE -puhelimeen, Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimille sekä Galaxy Tab S9 -sarjan tableteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tavoitteenamme Galaxy AI:lla ei ole vain pioneerina toimiminen uudella mobiiliälyn aikakaudella, vaan myös käyttäjien voimaannuttaminen tekemällä älystä helpommin saatavilla olevaa,” sanoi TM Roh, Samsung Electronicsin Mobile eXperience -liiketoiminnan johtaja. ”Tämä on vasta alkua Galaxy AI:lle, sillä suunnittelemme tuovamme kokemuksen yli 100 miljoonalle Galaxy-käyttäjälle vuoden 2024 aikan”.

Entistä useammat Galaxy-käyttäjät voivat hyödyntää viestintää tehostavia Galaxy AI -ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla AI-tuetuilla laitteilla. Ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus säätää viestin sävyä ja kääntää viestejä 13 eri kielelle käyttäen Chat Assist -toimintoa. Galaxy-käyttäjät voivat kokea reaaliaikaisten vuorovaikutusten Live Translatella, joka tarjoaa ääni- ja tekstikäännökset puheluissa. Tulkki-ominaisuuden käyttäjät voivat myös osallistua spontaaneihin keskusteluihin paikallisten kanssa matkustaessaan, kun jaettu näyttö tarjoaa tekstikäännökset live-keskusteluille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hakuominaisuuksia on parannettu Circle to Search with Google -toiminnolla, joka tuottaa hakutuloksia nopeasti ympyröimällä kohteita kuvasta. Note Assist mahdollistaa käyttäjille muotoilujen luomisen, yhteenvedon generoimisen ja muistiinpanojen kääntämisen, kun taas Browsing Assist mahdollistaa yhteenvetojen luomisen uutisartikkeleista. Transcript Assist voi kirjoittaa kokousten tallenteet ja generoida yhteenvedot ja käännökset.

Generative Edit -ominaisuuden avulla voi muuttaa, uudelleen sijoittaa tai suoristaa kohteita valokuvissa. Galaxy AI pitää sisällään myös AI-generoidut taustakuvat, joilla voi tehdä puhelimestaan personoidumman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Galaxy AI -ominaisuuksista voi käydä lukemassa muun muassa SuomiMobiilin kattavasta Galaxy S24 Ultra -puhelimen arvostelusta tämän linkin takaa. 

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung