HMDNokiaSamsungYleinen

Samsung paljasti Nokia 9:n tallennustilaversiot, tai sitten ei…

HMD Globalilta odotetaan kuumeisesti ilmoitusta uudesta huippupuhelimesta, jonka odotetaan olevan nimeltään Nokia 9. Huhuja ja vuotoja Nokia 9 -puhelimesta on nähty jo jonkin aikaa ja viimeisin luotettava vuotokuva paljasti laitteen erikoisen viitoiskameran. Tällä kertaa ”vuotojen” lähteenä on HMD Globalin kilpailija Samsung, joka on yllättäen listannut sivuillansa Nokia 9 -puhelimen tallennustilaversiot.

Samsung on avannut Virossa ja Latviassa Buy Back -kampanjan, jossa ostetaan vanhoja puhelimia, jotta voi saada alennuksen uudesta Galaxy Note9 -puhelimesta. Samsung tarjoaa julkaisemattomasta Nokia 9 -puhelimesta jopa 292 euroa, jos satut sellaisen omistamaan ja asut Virossa tai Latviassa. Samsung on listannut Nokia 9 -puhelimen saavan 64 gigatavun ja 128 gigatavun tallennustilaversiot, joista molemmista on olemassa Dual-SIM-versiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on hieman epäselvää mistä Samsung on saanut tietää Nokia 9 -puhelimesta vai onko kyseessä jonkinlainen virhe. Lisäksi 64 gigatavun versio kuulostaa vähintäänkin erikoiselta puhelimessa, jossa on jopa 5 kameraa.

Lähde: Samsung, Roland Quandt (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD