AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition saatetaan nähdä globaalisti nimellä Xiaomi Mi 8 Pro

Xiaomi julkaisi Mi 8- ja Mi 8 SE -puhelimien rinnalla myös hieman kehittyneemmän Xiaomi Mi 8 Explorer Editionin, joka on varusteltu tyylikkäällä läpikuultavalla takapaneelilla sekä sormenjälkilukijalla, joka sijaitsee puhelimen näytössä. Kiinassa Xiaomi Mi 8 Explorer Edition on juuri rantautunut myyntiin, mutta globaaleille markkinoille Xiaomin odotetaan esittelevän hieman muutetun version, joka kantaa nimeä Xiaomi Mi 8 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Singaporen Infocomm Media Development Authorityn (IMDA:n) -listauksesta on paljastunut M1807E8A -mallikoodinen puhelin, jonka markkinointinimen kerrotaan olevan Mi 8 Pro. Kyseessä on tismalleen sama mallikoodi, joka on paljastunut myös Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Tenaan tietojen mukaan kyseessä olisi pitkälti identtinen puhelin kuin jo myynnissä oleva Mi 8 Explorer Edition, mutta suurin ero kuvien perusteella on nähtävissä näyttölovessa, joka on uudessa versiossa selvästi pienempi. Tämä voi viitata siihen, ettei globaalissa Xiaomi Mi 8 Pro -puhelimessa tulla näkemään 3D-kasvojentunnistusominaisuutta. Puhelimessa on todennäköisesti kuitenkin sormenjälkilukija näytössä.

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, milloin Xiaomi Mi 8 Pro tullaan julkaisemaan ja kuinka laajasti puhelin on tulossa tarjolle.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android