SamsungYleinen

Samsung tuo Galaxy AI -tekoälyn myös Galaxy Buds2 Pro-, Galaxy Buds2- ja Galaxy Buds FE -kuulokkeille

Samsung julkisti Galaxy AI -tekoälykokonaisuuden uusien Galaxy S24 -sarjan puhelimien rinnalla tammikuussa. Nyt korealaisjätti on kertonut tuovansa tekoälyominaisuuksia myös yhtiön täyslangattomiin nappikuulokkeisiin.

Samsung on laittanut jakoon ohjelmistopäivityksen Intiassa, joka tuo Live-käännös- ja tulkkausominaisuudet Galaxy S24 -sarjasta Galaxy Buds2 Pro- Galaxy Buds2- ja Galaxy Buds FE -kuulokkeille. Samsung ilmoitti myös, että nämä kaksi ominaisuutta toimivat laitteessa, joten internet-yhteyttä ei tarvita niiden käyttämiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Live-käännös mahdollistaa käyttäjien nähdä reaaliaikaisen puhelukäännöksen Galaxy S24 -puhelimien näytöillä puhuttaessa Galaxy Buds -kuulokkeiden kautta, kun taas Tulkki tarjoaa saumattoman kaksisuuntaisen tulkinnan Galaxy Buds -käyttöliittymän kautta.

”Käyttäjät voivat puhua suoraan Buds-kuulokkeiden mikrofoniin, ja heidän käännetty äänensä on nyt saatavilla Galaxy S24 -sarjan avulla, mahdollistaen luonnollisen keskustelun kahden yksilön välillä, joista molemmat pitävät käsissään Galaxy S24 -sarjan älypuhelinta ja Galaxy Buds -kuulokkeita. Tämä poistaa tarpeen luovuttaa puhelin ja hallita käännettyä puhetta”, kertoo Samsung tiedotteessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Galaxy AI -ominaisuudet ovat saatavilla vain Intiassa ohjelmistopäivityksen jälkeen. Odotettavasti ne saapuvat myöhemmin myös muille markkina-alueille.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung