XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomi 14 Ultra – katseenvangitsijana massiivinen kamera

Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi julkistaa MWC-messujen yhteydessä Xiaomi 14- ja Xiaomi 14 Ultra -puhelimet Euroopan markkinoille. Tähän mennessä Xiaomi on saanut pidettyä Xiaomi 14 Ultran hyvin piilossa, mutta nyt netiin on vuotettu väitetysti viralliset tuotekuvat puhelimesta.

Vuotokuvien perusteella Xiaomi 14 Ultra on pitkälti samanlainen kuin viime vuoden Xiaomi 13 Ultra. Pieniä muutoksia tullaan saamaan. Esimerkiksi massiivisessa kamera-alueessa on nyt metallinen kehys. Väriversioita on ainakin kaksi, jotka ovat valkoinen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat kertovat puhelimen olevan kookas ja paksu. Kehys on valmistettu odotettavasti alumiinista ja se yltää osittain myös takaosaan asti. Takaosa on valmistettu vegaaninahasta, joten lasia ei ole mukana. Kamera-alueessa nähdään neljä kamerasensoria, jotka tulivat tutuksi jo edeltäjässä.

Oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Virtapainikkeessa näyttää olevan erilainen röpelöinen kuviointi. Vasemman kyljen Xiaomi on jättänyt kokonaan tyhjäksi. Yläreunaan on laitettu kaiutinritilä ja alareunassa toinen kaiutinritilä, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin odotetaan tekevän pieniä muutoksia tekniikkaan verrattuna edeltäjään. Tarjolla on edelleen sama 6,78 tuuman LTPO AMOLED -näyttöpaneeli, neljä laadukasta 50 megapikselin kamerasensoria Leica-linsseillä sekä Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Akku on kooltaan 5300 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä on Android 14.

Aikaisempien huhujen mukaan Xiaomi saattaisi hinnoitella puhelimen Euroopassa jopa 1700 euroon. Tarkempia tietoja Xiaomi 14 Ultrasta saadaan viimeistään ensi viikolla tapahtuvan julkaisun aikaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi