SamsungYleinen

Samsung tuo Galaxy S24 -puhelinten tekoälyominaisuuksia myös vanhemmille malleilleen

Samsung esitteli eilen uuden sukupolven Galaxy S24 -älypuhelimet, joissa suuri painoarvo annettiin aiempaa kehittyneemmille tekoälyominaisuuksille. Tekoälyominaisuudet ovat puhelimissa osana One UI 6.1 -käyttöjärjestelmäversiota. 

Samsung on samalla vahvistanut, että yhtiö on tuomassa Galaxy S24 -puhelinten yhteydessä esitettyjä ominaisuuksia ainakin Galaxy S23-, Galaxy S23 FE-, Galaxy Z Fold 5- ja Flip 5 -puhelimiin. Samsungin omista tableteista myös Galaxy Tab S9 tulee saamaan tekoälyominaisuuksia tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei ole vahvistanut tarkkoja ominaisuuksia, joita se tuo vanhemmille laitteille. Voi siis olla, että jotkin tekoälyominaisuudet jäävät ainoastaan Galaxy S24 -sarjan yksinoikeudeksi. 

Galaxy AI -tekoälyn ominaisuuksiin kuuluu muun muassa realiaikainen Live Translate -ominaisuus, joka kykenee kääntämään keskusteluja kaksisuuntaisesti tekstistä sekä puheesta.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Chat Assist –toiminto puolestaan auttaa käyttäjiä viestittelyssä ja toiminto osaa muuttaa viestin sisällön sävyä muun muassa ystävällisemmäksi. Suomeksikin toimiva ominaisuus on mukana Samsungin omassa näppäimistössä ja keskusteluja tekoäly kykenee kääntämään 13 eri kielelle. 

Muita mainittavia Galaxy AI -ominaisuuksia ovat Samsungin muistiinpanosovellus Notesiin mukaan tuotu Note Assist, joka osaa luoda annetusta tekstistä yhteenvetoja, erilaisia malleja sekä luoda kansia. Tekoäly osaa luoda käyttäjälle myös annettujen ohjeiden mukaisia taustakuvia sekä hakea kuvista käyttäjän ympyröimiä asioita suoraan Googlen hakukoneesta. 

Lähde: Samsung

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung