AndroidSamsung

Samsung tuo markkinoilta pois vedetyn Galaxy Note7:n takaisin myyntiin

Samsung Galaxy Note7

Samsung on ilmoittanut yhtiön viime vuonna julkaistun Galaxy Note 7 -puhelimen lopullisesta kohtalosta. Taustalla on viime vuonna puhelimissa havaitut räjähtämistapaukset.

Samsung on ilmoittanut kierrättävänsä kaikki 4,3 miljoonaa valmistettua laitetta kolmella eri tavalla, jotka kerrotaan Samsungin tiedotteessa. Esimmäisenä keinona kerrotaan Samsungin pyrkivän kunnostavansa puhelimet ja myymään ne kuluttajille tehdashuollettuina. Toisena keinona Samsung irrottaa puhelimista sellaiset osat, joita on mahdollista hyödyntää uudelleen, tällaisiä osia ovat muun muassa kamerat. Kolmanneksi Samsung kertoo irrottavansa laitteista arvometallit ympäristöystävällisesti.

Mielenkiintoisin vaihtoehto on kuitenkin Galaxy Note 7:n palauttaminen uudestaan myyntiin valikoiduilla markkina-alueilla, jos laitteelle on vielä kysyntää. Samsungin mukaan tehdashuollettujen puhelimien markkina-alueista ja myynnin aloituksesta kerrotaan aluekohtoisesti. Tällä hetkellä ei ole tietoa onko Samsungilla aikomuksia tuoda puhelimia myyntiin Suomessa. Lisätietoja Galaxy Note 7:sta voit lukea täältä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android