AndroidSamsung

Samsung Galaxy Note7 julki – vesitiivis sekä huippuluokan turvallisuus

02_galaxy-note7_blueSamsung on julkaissut tänään uuden ja odotetun Galaxy Note7 -puhelimen. Samsung on uranuurtaja suurinäyttöisissä älypuhelimissa, ja uusi Galaxy Note7 jatkaa perinnettä yhdistämällä ensiluokkaiset materiaalit ja symmetriseen edge-muotoiluun. Uutuuspuhelimessa on panostettu erityisesti turvallisuuteen, viihdeominaisuuksiin sekä vesitiiveyteen.

Galaxy Note7 on varusteltu uudistetulla S Pen -kynällä, jonka kerrotaan olevan enemmän kuin pelkkä kirjoitusväline. Galaxy Note7 mahdollistaa käyttäjälle helpon tavan tehdä muistiinpanoja ilman itse laitteen avaamista. S Pen -kynän avustuksella voi Samsungin mukaan luoda helposti GIF-animaatioita yhdessä Smart Select -ominaisuuden kanssa. Uutuuspuhelin on kokonaisuudessaan vesitiivis yhdessä S Penin kanssa, täyttäen IP68 standardit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on ottanut Galaxy Note7 -puhelimeen myös tutun ominaisuuden uusimmista Lumia-puhelimista, nimittäin Galaxy Note7:sta löytyy iirisskanneri. Iiriskanneria voi käyttää lukitusnäytön avaamiseen ja Samsung Pay maksujen hyväksymiseen. Puhelimesta löytyy myös Samsungille ominainen Samsung Knox -ominaisuus sekä sormenjälkilukija. Galaxy Note7 -puhelimessa on myös Secure Folder -ominaisuus. Se on erillinen kansio, joka on erityisen turvallinen tärkeille tiedoille. Salasanojen muistamista helpottaa Samsung Pass, joka tarjoaa helpon tavan kirjautua sovelluksiin sormenjälkilukijalla tai iirisskannerilla.

galaxy_note_7_001Samsung Galaxy Note7 on ensimmäinen markkinoille saapuva puhelin, josta löytyy hiljattain julkaistu Corning Gorilla Glass 5 -lasi. Puhelimesta löytyy 5,7 tuuman QHD Super AMOLED -näyttö (2560 x 1440), joka on suunniteltu toimimaan Oculuksen kanssa yhteistyössä kehitettyjen Gear VR -virtuaalilasien kanssa. Puhelimen sisällä hyrrää kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua ja tukee muistikortteja enintään 256 gigatavuun saakka. Galaxy Note7:n kamerat ovat samat kuin aiemmin julkaistuissa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimissa, eli laitteesta löytyy 12 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Puhelimessa on 3500 milliampeeritunnin suuruisen akku, joka tukee pikalatausta sekä langatonta latausta. Muita Galaxy Note7:n ominaisuuksia ovat NFC, Android 6.0.1 sekä USB-C-tyypin latausliitin.

Samsung kertoi myös, että Galaxy Note -mallisto tekee paluun Suomeen uuden puhelimen saattelemana. Galaxy Note7 saapuu Suomessa ennakkotilattavaksi 16. elokuuta mustana, sinisenä sekä hopeisena. Puhelin saapuu kauppojen hyllyille Euroopassa 2. syyskuuta. Suomessa ennakkotilaajat saavat kaupan päälle DNA:n, Elisan, Soneran, Verkkokauppa.com:n, Gigantin ja Powerin kautta uudet Gear VR -virtuaalilasit. Samsung Galaxy Note7:n suositushinta Suomessa on 879 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android