SamsungYleinen

Samsung tuo uudet Galaxy Tab S7 FE 5G- ja Galaxy Tab A7 Lite -tabletit myyntiin Suomessa – hinnat 689 ja 179 euroa

Samsung on tänään virallisesti julkaissut uudet Galaxy Tab -malliston tabletit, jotka on ilmoitettu tuotavan myös Suomessa myyntiin. Uutuustabletit kantavat nimiä Galaxy Tab S7 FE 5G ja Galaxy Tab A7 Lite, jotka tarjoavat Samsungille tuttuja ominaisuuksia erityisesti viihdekäyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nykyään tabletteja käytetään elämän jokaisella osa-alueella: niin työelämässä, opiskellessa kuin vapaa-ajallakin. Tablettien pieni koko ja keveys ovat monille ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia, mutta niiden lisäksi on olennaista, että tabletilla pystyy myös esimerkiksi kirjoittamaan muistiinpanoja, pitämään kokouksia tai suoratoistamaan viihdettä käyttäjän ollessa tien päällä. Sekä Galaxy Tab S7 FE 5G että Galaxy Tab A7 Lite on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla ja ne on mukautettu vastaamaan käyttäjien päivittäisiä tarpeita”, sanoo Samsungin Pohjoismaiden kytkettyjen laitteiden myyntijohtaja Fredrik Pantzar.

Galaxy Tab S7 FE 5G tarjoaa kattavia ominaisuuksia suuren näytön rinnalla. Laitteessa on 12,4 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tabletin tehoista on vastaamassa Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletti tukee myös microSD-muistikorttia aina yhteen teratavuun asti.

Akunkesto uutuustabletissa on 10 090 milliampeeritunnin akun varassa, jonka avulla pitäisi päästä jopa 12 tunnin aktiiviseen käyttöaikaan. Tabletissa on tehokas 45 watin pikalataus, jonka avulla se latautuu täyteen noin 190 minuutissa. Samsung on varustellut tabletin lisäksi 8 megapikselin pääkameralla sekä 5 megapikselin selfiekameralla.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 3 -käyttöliittymä. Galaxy Tab S7 FE 5G tukee myös Samsungin DeX-ominaisuutta yhdessä erikseen ostettavien näppäimistöjen kanssa. Äänentoisto tabletissa on kahden kaiuttimen varassa, jotka ovat AKG:n optimoimat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uutuuslaitteista on Galaxy Tab A7 Lite, joka tarjoaa edullisella hinnalla kohtuullisia ominaisuuksia. Tabletissa on 8,7 tuuman näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää 1340 x 800 pikselin tasolle. Laitteessa on MediaTekin kehittämä Helio P22T -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi mukana on tuki microSD-muistikortille.

Galaxy Tab A7 Liten takaosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera ja etuosassa on 2 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvaamiseen. Samsungin mukaan tabletti on varusteltu myös tehokkaalla Dolby Atmos -kaiuttimella, joka parantaa erityisesti pelien ja viihteen kulutusta. Akunkesto on suuren 5100 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan adaptiivisella 15 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on kertonut Galaxy Tab S7 FE 5G- ja Galaxy Tab A7 Lite -tablettien tulevan myyntiin Suomessa kesäkuun lopussa. Galaxy Tab S7 FE 5G:n suositushinnat ovat 689 euroa 64 gigatavun versiossa ja 739 euroa 128 gigatavun versiossa. Galaxy Tab A7 Lite on saatavana sekä Wi-Fi- että LTE-versiona. Suositushinnat ovat 179 euroa ja 209 euroa. Tabletista tulee kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja hopea.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung