OnePlusYleinen

OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille ladattavissa uusi OxygenOS 10.3.12 -päivitys – sisältää heinäkuun tietoturvakorjaukset

OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus on laittanut muutaman vuoden vanhoille OnePlus 6- ja OnePlus 6T -älypuhelimille jakoon uuden OxygenOS-päivityksen, joka keskittyy erityisesti tietoturvan parantamiseen sekä korjaa tunnettuja ongelmia. Toistaiseksi kyseessä ei ole Android 11 -päivitys, vaikka OnePlus on aloittanut sen julkaisen beetatestaamisen aikaisemmin. Päivitys perustuu Android 10 -versioon.

Päivitys on versionumeroltaan molemmille puhelimille OxygenOS 10.3.12 ja kokoa sillä on noin 175 megatavua. Päivityksen sisällöksi on kerrottu järjestelmän vakauttaminen, heinäkuun 2021 tietoturvakorjaukset sekä tunnettujen ongelmien korjaaminen. OnePlussan ilmoittaman päivityslokin voi tarkistaa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

  • Järjestelmä
    • Parannettu järjestelmän vakautta
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjauksen taso heinäkuulle 2021
    • Korjattu tunnettuja ongelmia

Uutta OxygenOS 10.3.12 -päivitystä jaetaan OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimien käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus