SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Helmikuussa luvassa suuri julkaisu – Galaxy S22 -puhelimista vihjailu alkoi

Samsungin ensimmäinen vihajus Galaxy S22 -sarjasta.

Samsung on vahvistanut vihdoin, että yhtiö tulee järjestämään suuren Galaxy Unpacked -julkaisutilaisuuden helmikuussa. Kyseessä on Galaxy S22 -sarjaa varten järjestettävä tilaisuus, mutta puhelimista on nähty ja kuultu lukuisia vuotoja jo ennen varsinaista julkaisua. Samsungilta odotetaan kolmea puhelinta, jotka ovat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra.

Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää, mutta yhtiön MX Business -liiketoimintayksikön johtaja TM Roh on julkaissut blogipostauksen alustaakseen tulevaa julkaisua. Samalla Samsung on julkistanut ensimmäisen teaser-videon, jonka voi katsoa tämän artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva: Samsung

TM Roh on luvannut helmikuun Unpacked-tilaisuudessa nähtävän ”merkittävin S-sarjan laite”, tai englanniksi ”the most noteworthy S series device”. Kommentissa tietysti viitataan sanalla ”noteworthy” myös Note-mallistoon, sillä Galaxy S22 Ultran tiedetään saavan lukuisia Galaxy Note -malliston puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Roh on vahvistanut seuraavan Galaxy S -sarjan yhdistävän parhaimmat Galaxy-mallistojen kokemukset yhdeksi täydelliseksi laitteeksi.

Vihjailut antavat jo lähes selvän vahvistuksen siitä, että Samsung tuo Galaxy S -sarjan laitteisiin ominaisuuksia Galaxy Note -mallistosta, koska yhtiön on odotettu luopuvan kokonaan Note-puhelimista. Galaxy S22 Ultraan on odotettavissa Galaxy Note -malliston kulmikkaampi muotoilu sekä sisäänrakennettu S Pen -kosketusnäyttökynä.

Tulevan puhelimen kerrotaan tarjoavan myös hyvän kameran, sillä blogipostauksessa laitteen luvataan ottavan parhaat ja kirkkaimmat kuvat sekä videot, joita on koskaan älypuhelimella voitu ottaa. Lisäksi TM Roh lupaa pian julkaistavassa puhelimessa olevan työkaluja, joita ei löydy muualta. Puhelimessa luvataan olevan huippuluokan innovaatioita, jotka ovat mahdollisia älykkäimmän Galaxy-kokemuksen ansiosta.

Samsungilta voidaan odottaa lähiaikoina tarkempia tietoja Unpacked-tilaisuuden julkaisuajankohdasta. Huhujen mukaan Galaxy S22 -sarja julkaistaisiin 8. helmikuuta.


Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung