SamsungYleinen

Raportti: Samsung Galaxy S22 -puhelimet julkaistaan 8. helmikuuta, toimitukset käynnistyvät 24. helmikuuta

Samsung Galaxy S22 Ultra / Kuva: Evan Blass

Samsungilta on odotettu helmikuussa uusia Galaxy S22 -sarjan lippulaivapuhelimia, mutta joidenkin raporttien mukaan Samsungilla olisi jonkinlaisia toimitusketjun ongelmia laitteiden kanssa. Nyt uudet Etelä-Koreasta kantautuvat tiedot kertovat julkaisun tapahtuvan pitkälti odotetussa aikataulussa helmikuussa.

Digital Daily -sivusto on saanut tietoja lähteiltään suoraan Samsungin sisältä, joiden mukaan Galaxy Unpacked 2022 -tilaisuus tullaan järjestämään online-tapahtumana 8. helmikuuta. Lähteiden mukaan Samsung on sisäisesti vahvistanut julkaisuaikataulun ja medioille kutsuja tilaisuuteen tullaan lähettämään tammikuun loppupuolella. Raportin mukaan Galaxy S22 -sarjan yleisen myynnin kerrotaan alkavan 24. helmikuuta, mutta toistaiseksi Samsungin on kieltäytynyt kommentoimasta tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet tiedot julkaisusta ovat pitkälti samanlaisia, joita on odotettukin pidemmän aikaa. Päivämäärissä saattaa edelleen olla päivän heittoja riippuen siitä, mistä aikavyöhykkeestä puhutaan. Esimerkiksi aikaisemmin Jon Prosser ilmoitti Galaxy S22 -sarjan julkaisun tapahtuvan 9. helmikuuta ja toimituksien käynnistyvän 25. helmikuuta.

Korealaisraportin mukaan Samsung tulee keskittymään helmikuun lopulla MWC-messuilla ainoastaan Galaxy-ekosysteemin esittelyyn uusien älypuhelimien sijasta.

Tietojen mukaan Samsung tulee tarjoamaan tänä vuonna kolme Galaxy S22 -sarjan puhelinta, jotka ovat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra. Kaikissa puhelimissa tullaan näkemään Samsungin oma Exynos 2200 -järjestelmäpiiri tai Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Galaxy S22 Ultra on malliston kärkimalli, jossa on 108 megapikselin neloiskamera sekä tuki integroidulle S Pen -kynälle. Tarkemmin Galaxy S22 -sarjan puhelimien huhuihin ja vuotoihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Digital Daily (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung