SamsungYleinen

Samsung valmistelee kolmatta taittuvanäyttöisten laitteiden mallistoa tälle vuodelle

Samsung on julkaissut parin vuoden ajan kahta taittuvanäyttöisien puhelimien mallistoa, jotka ovat Galaxy Z Fold sekä Galaxy Z Flip. Nyt tuoreiden tietojen perusteella Samsung valmistelisi kolmatta mallistoa jo tälle vuodelle. Tieto on peräisin hollantilaiselta Galaxy Club -sivustolta, joka on aikaisemminkin ollut luotettava tietojensa kanssa.

Oletus kolmannesta taittuvanäyttöisten puhelimien mallistosta on saatu kolmesta paljastuneesta koodinimestä. Galaxy Club on maininnut Samsungin valmistelevan B4-, Q4- ja N4-koodinimiä kantavia laitteita. Viime vuonna Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimien koodinimet olivat B3 ja Q3, joten koodinimet B4 ja Q4 ovat todennäköisesti tämän vuoden Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jäljelle jää enää koodinimi N4, jonka voidaan olettaa kuuluvan jollekin kolmannelle taittuvanäyttöiselle laitteelle. Lähteen mukaan Samsung ei ole tuottamassa kyseistä koodinimeä kantavaa laitetta yhtä suurta määrää kuin kahta muuta paljastunutta laitetta. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaa tietoa siitä, millaisesta puhelimesta olisi kyse.

Samsung on viime vuosina kehittänyt muun muassa rullattavaa älypuhelinta sekä taittuvia laitteita, jotka taittuvat useasta kohdasta. Pienemmän tuotantomäärän sekä erilaisen koodinimen perusteella on varsin turvallista todeta, että kyseessä olisi jokin nykyisistä Samsungin taittuvista poikkeava laite, jota ei odoteta myytävän yhtä paljoa.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung