OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Huippuluokan OnePlus 10 Pro julkaistaan globaaleille markkinoille 31. maaliskuuta

OnePlus 10 Pro / Kuva: OnePlus

OnePlus esitteli jo tammikuussa uuden OnePlus 10 Pro -huippupuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta nyt se on vihdoin tulossa myös globaalisti saataville. MWC-messujen yhteydessä OnePlus kertoi puhelimen julkaisun tapahtuvan maaliskuun lopulla, ja tänään brändi on vahvistanut tarkan päivämäärän.

Puhelin esitellään globaaleille markkinoille 31. maaliskuuta, joka selviää OnePlussan julkaisemasta twiitistä. Tilaisuus on siis ensi viikon torstaina ja se alkaa kello 17.00 Suomen aikaan. Tilaisuudessa tullaan kertomaan OnePlus 10 Pron hinnat ja saatavuus globaalisti, vaikka mitään suurempia muutoksia laitteeseen ei odotetakaan verrattuna Kiinan markkinoilla jo julkaistuun versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Jo aikaisemmin OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut, että tällä kertaa ei julkaista OnePlus 10 Pron rinnalla OnePlus 10 -perusmallia. Tällä kertaa OnePlus päätti panostaa aikaisempaa enemmän Kiinan markkinoille, vaikka brändi on yleensä julkaissut puhelimensa ensin globaalisti. Syynä tähän on kerrottu olevan se, että ohjelmistokehitys ja erilaiset sertifioinnit vaativat enemmän aikaa globaalisti, kun Kiinassa julkaisu voitiin tehdä nopeammalla aikataululla.

Tältä näyttäää Kiinassa julkaistu OnePlus 10 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Prossa on 6,7 tuuman kokoinen 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu AMOLED-näyttö. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa tehdään yhteistyötä Hasselbladin kanssa, ja kamerat ovat 48, 50 ja 8 megapikseliä. OnePlus 10 Pron kohokohta on 5000 milliampeeritunnin akku ja 80 watin SuperVOOC-pikalataus. Tarkemmin puhelimen tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus